Digidexo.com

Grunner Medisinsk marihuana bør legaliseres

Grunner Medisinsk marihuana bør legaliseres


Argumentene for og i mot legalisering marihuana til medisinske formål har multiplisert eksponentielt siden den amerikanske kongressen sette "narkotika" i Schedule I i Controlled Substances Act i 1972. Denne loven spesifikt anses marihuana å ha "ingen akseptert medisinsk bruk." Uansett, District of Columbia og 15 andre stater har legalisert marihuana til medisinsk bruk siden loven ble vedtatt. Nå, mange av de resterende 35 statene er diskutere om medisinsk marihuana er fornuftig for dem.

Plager å bli behandlet med marihuana

For pasienter som lider av flere former for kreft, HIV / AIDS, multippel sklerose, glaukom, epilepsi og andre tilstander som innebærer smerte og / eller kvalme, kan medisinsk marihuana være en siste utvei. Ofte personer med kvalme er ikke i stand til å holde maten ned uten hjelp av marihuana; at det å være tilfelle, er medisinsk marihuana essensielle så slike pasienter er inges og beholde de næringsstoffene de trenger for å fortsette å kjempe uansett hva de er skrantende fra.

First States å Pass Legalisering

I 2005 besluttet Høyesterett i Gonzales v. Raich at den amerikanske kongressen kan kriminalisere produksjon og bruk av marihuana, til tross for statenes godkjenning for medisinske formål. Siden flertallet av marihuana-relaterte arrestasjoner skje på statlig og lokalt nivå, har medisinske brukere blitt beskyttet godt siden. Fra 2011 har følgende stater legalisert medisinsk marihuana: Alaska, California, Colorado, Hawaii, Maine, Michigan, Montana, Nevada, New Mexico, Oregon, Rhode Island, Vermont og Washington. Så langt, i disse statene, ingen pigger har blitt sett i bruk fra tenårene eller andre; i stedet, er tallene for ungdoms bruk av marihuana enten holdt seg på et pre-legalisering nivå, eller faktisk gått ned. Som av mars 2011, 12 flere stater har lover i påvente av å legalisere medisinsk marihuana: Connecticut, Delaware, Idaho, Illinois, Iowa, Kansas, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New York, Oklahoma og West Virginia.

Positive Potentials av Medical Marijuana

Ikke bare gjør marihuana har evnen til å lindre lidelsene til de med alvorlige plager, men andre bruksområder er også mulig. Spanske forskere har oppdaget at THC i marihuana har potensial til å drepe hjernetumorceller, samt tumorer i bryst, pankreas og lever. Som en svak økonomi, kan det amerikanske legalisere narkotika, regulere det, og beskatte det, bidrar til å redusere statlige og føderale gjeld. Legalisering vil også ta de millionene som brukes årlig på arrestasjonene av marihuana forhandlere og sette den mot å stoppe andre, mer skadelige områder av kriminalitet. Det vil også frigjøre våre allerede overbefolkede fengsler, fjerne ufarlige "lovbrytere" hvis eneste forbrytelse var selger eller hensikt å selge cannabis.

Alternativ til Medisinsk marihuana

Det er viktig å merke seg at det er minst ett alternativ til medisinsk marihuana som er tilgjengelig via resept - Marinol. Marinol kommer i pilleform og er fylt med en syntetisk form av THC - den aktive ingrediensen i marihuana. Det er vanligvis foreskrevet for kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi, så vel som AIDS-pasienter, for å øke appetitten. Noen leger og forskere se Marinol som et tryggere alternativ enn medisinsk marihuana siden man ikke røyker dette stoffet; røyking av medisinsk marihuana fortsatt betyr at du er inhaling flere andre enn THC alene kjemikalier.