Digidexo.com

Typer utslett Salver

Typer utslett Salver


Et utslett kan stikke sitt stygge hode når som helst for en rekke årsaker. Når huden blir rød, kløende og betent, kan det føre til ubehag og regelrett elendighet i den plagede personen. Apotek selger et svimlende utvalg av utslett salver, men noen ganger en person føler seg overveldet over å måtte velge hva han mener kan bidra mest.

Sinkoksid

Sinkoksid har en fremtredende plass i mange bleie utslett formler, og er en vanlig ingrediens i huden lettelse produkter. Brukes til å behandle utslett, brannsår og andre hudirritasjoner, sink oksid fungerer som et klebrig hudbarrieren, beskytter huden mot eksterne irritanter og fuktighet. Denne type utslett behandling kan bli funnet på ditt lokale apotek og er tilgjengelig i salver, kremer, pulver og mer.

Aloe Vera

Hentet fra stilkene av aloe vera planter, aloe vera kremer og salver kan berolige brannsår, utslett og andre hudirritasjoner. Disse salver kan fremskynde heling av huden sår og irritasjoner og redusere smerter forbundet med disse skadene. Aloe vera kan også bli funnet i mange matvarer. Sjelden, noen mennesker har allergi mot aloe, så vær forsiktig når du velger et utslett salve.

Vitamin A og D

Salver laget med vitamin A og D har blitt stadig mer vanlig blant hudutslett behandlinger. Salver opprettet med disse ingrediensene skape en barriere for å beskytte huden, og dermed gir det til å gro. Anbefales for bruk med utslett, chaffed hud og andre forhold, vitamin A og D salver er generelt veldig trygt og samhandle med noen medisiner.

Hydrokortison

En anti-inflammatorisk produkt, hydrokortison besitter bare en lav-drevet dose av medisin. Dette gjør det trygt for over-the-counter salg og selv-administrasjonen uten lege tilsyn. Hydrokortison vil blokkere immunsystemets reaksjon på et allergen og lindre utslett og kløe forbundet med betent eller sprukket hud. En pasient kan kjøpe det i salver, kremer, gels, kremer og mer.