Digidexo.com

Naturlig overgangsalder Solutions

Når østrogen tones fra en kvinnes system, en nedgang i endorfiner, som er naturlige humør heiser og smertestillende, forekommer også. Følgelig kan en kvinne oppleve humørsvingninger og være grouchier og crankier enn hun var før overgangsalderen. Progesteron, som er den andre hormon som spilte en viktig rolle under en kvinnes reproduktive år, også avtar i overgangsalderen. Progesteron fungerer som en antidepressant, normaliserer blodsukkeret og bidrar til å bekjempe angst. Når systemet er mangelfull i progesteron, kan en rekke symptomer resultere, inkludert depresjon.

Lær å Cope

Bli med på en yoga klasse for å hjelpe deg frigjøre spenninger og gjør at du føler deg både fysisk og mentalt bedre. Yoga lærer kunsten å slappe av og hvordan å puste for å bedre nytte for din helse. Unn deg selv å varme bad, aromaterapi og / eller lære å meditere for å senke blodtrykket. Lytt til beroligende musikk, og engasjere seg i selvhypnose (se Ressurser).

Soya og andre østrogen Foods

Øk inntaket av soyaprodukter, som inneholder naturlige østrogen egenskaper. Spise hele korn, nøtter, granateplefrø, rabarbra, ananas og avokado fordi de også inneholde komponenter som er østrogen.

Urter

Vurdere å ta urter (som klaseormedrue og maca) som har østrogen effekt og kan hjelpe kroppen din tilbake til sin premenopausale tilstand, hvor hormonell balanse eksisterte, og du var mye roligere som et resultat. Andre urter som kan hjelpe inkludere ginseng, humle og lakris, samt kløver spirer, soyamel og linfrø.

Andre nyttige urter

Vurdere å ta urter som har en kjølende effekt på kroppen din og som reduserer hyppigheten og alvorlighetsgraden av hetetokter og nattesvette, ifølge Project-aware.org. Disse urter omfatter eldre, fiolett og chickweed. De urter som er gunstig for våre oksygennivå - å holde oksygen høy - inkluderer dong quai, gul dock, løvetann og ho shou wu (Polygonum multiflorum). Noe som du kan gjøre for å holde systemet passform og fungerer som det gjorde før hormonene gikk forkjært kan redusere overgangsplager.

Naturlig progesteron Kremer

Det er naturlig progesteron kremer og gels på markedet som kan kjøpes over disk påføres lokalt. De inneholder vanligvis 3 prosent progesteron, ifølge Natural-menopause-solutions.com. Progesteron er ikke forveksles med progestin, som er en kjemisk forandret (syntetisert) versjon av hormonet. Et eksempel på et progestin er Premarin. Naturlig progesteron har få kjente bivirkninger, mens progesteron kan føre til alvorlige bivirkninger. Progesteron mangel kan føre til kreft og opp sjansene for å utvikle osteoporose.