Digidexo.com

Hvordan unngå skade Gjennom Repetitive bevegelser i High School Band

Hvordan unngå skade Gjennom Repetitive bevegelser i High School Band


Slitasjeskader eller repeterende bevegelser skader oppstår fra overforbruk av en muskel eller sene gruppe. Symptomer inkluderer skarpe lokaliserte smerter, redusert utholdenhet, hevelse og ømhet. Delta i high school band er en morsom måte å være involvert i skoleaktiviteter. Imidlertid kan de repeterende bevegelser som brukes til å spille instrumenter og marsjere og lange perioder med aktivitet sette deltakerne med høy risiko for en repeterende bevegelser skade. Et par forebyggende teknikker kan anvendes for å unngå disse skader.

Bruksanvisning

•  Strekk musklene før du deltar i bandet aktiviteter. Reach armene opp så langt du kan over hodet. Løft kroppen din over på dine tips tær som du strekker så langt du kan. Dette er en full body stretch som vil bidra til å forlenge musklene i kroppen din. Utfør strekninger som fokuserer på spesifikke problemområder i henhold til instrument du spiller. For eksempel, hvis du spiller trombone, legge til et par arm strekninger til rutine.

Ta pauser når det er mulig. Hyppige pauser lar muskler og sener tid å gjenopprette. Selv bare endre plasseringen av hånden din kan være nyttig.

Opprettholde riktig holdning når du sitter eller marsjerende. Trekk skuldrene tilbake og rette ryggraden. Oppbevar disse områdene i innretting å fjerne overflødig belastning på muskler og ledd forårsaket av forskyvning. Riktig holdning vil også oppfordre naturlig riktige bevegelser.

Ice det berørte området i 15 til 20 minutter etter hver bruk. Ice kan bidra til å redusere betennelsen i forbindelse med RSI skade.

Bruk en spenne eller annet medisinsk støttende enhet mens du deltar i bandet aktiviteter for å fjerne belastningen fra området. Håndledd, rygg og skulderbukseseler kan alle bidra til å lindre belastningen til vanlige områder.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med helsepersonell hvis du opplever nummenhet, prikking eller omfanget av bevegelse tap.