Digidexo.com

Hvordan lage en Infant Spis Bedre

Hvordan lage en Infant Spis Bedre


Fôring et spedbarn tar alvorlig omsorg og ansvar. Under de tidligere stadier av barndommen, kan babyer bli uforutsigbar som de tilpasse seg nyere betingelser for utvikling. Det kan bli frustrerende for foreldrene hvis de ikke kjenner den riktige måten å mate et spedbarn. Med riktig informasjon, vil et spedbarn lære å spise bedre, noe som gjør prosessen mindre av et hinder for både deg og barnet.

Hvordan lage en Infant Spis Bedre

Solid Foods

•  Begynn å legge nyere matvarer i de riktige stadier av innledningen. Ideelt sett bør morsmelk bli fortært i de tidligste stadiene, og fast føde bør legges inn i deres diett i 4 til 6 måneders alder.

•  Sitt barnet på fanget når du mater dem fast føde. Dette kan gi dem tillit og trygghet som de fortsetter å utvikle sine matvanene med en mer befestet kosthold.

redusere risikoen for kvelende ved å holde barnet i en oppreist holdning og ha dem ansikt maten. Mat vil bli svelges mye mer jevnt med riktig holdning.

Legg en liten mengde mat på tuppen av skjeen, og nøye legge den på barnets tunge. Ideelt sett bør skjeen være liten nok til å passe inn i barnets munn.

Spoon-mate bare til tider når barnet er klar over at det er i ferd med å bli spoon-fed. Babyer krever fokus og må være oppmerksomme når det mates til de blir vant til å håndtere det naturlig.

Vær tålmodig under fôring, som et spedbarn sannsynlig vil ta sin tid i fôring. Barnets tempo vil variere avhengig av babyen velger å bruke hans eller hennes mat, enten for å spise, spille, eller utforske.