Digidexo.com

Weight Watchers Informasjon

Weight Watchers er en populær diett program som har vært vellykket over hele verden i å hjelpe folk ned i vekt og opprettholde vekttap. Programmet fokuserer på sunn mat og livsstil endringer i motsetning til kosttilskudd restriksjoner eller prepackaged matvarer. De fleste grupper vil tillate deg å komme og observere et møte for å se om planen virker riktig for deg. Men det er noen generelle fakta at det er bra å vite før du deltar.

Avgifter

Avgifter Weight Watchers varierer avhengig av beliggenhet. Vanligvis er det en engangsavgift begynte gebyr pluss ukentlige møtehonorar. Av og til spesielle tilbud frafalle begynte gebyr og / eller tilby en rabattert ukentlig avgift.

Innveiing

Innveiing er helt konfidensielt; vekten din vil aldri bli annonsert. Du må veie med skoene på, men den ansatte veiing deg i vil trekke 2 pounds for klær og sko.

Møtet

Møter vanligvis vare i ca 30 minutter og er utført av en leder. The Leader er noen som har fullført Weight Watchers programmet. Møter generelt fokus på en av de viktigste Weight Watchers komponenter, som får nok mosjon eller porsjonskontroll.

10% Goal

Din 10 prosent målet er hvor mye vekt du må miste for å ha mistet 10 prosent av startvekten din. For eksempel, hvis du begynte programmet på 200 pounds, ville du har å miste 20 pounds å nå 10 prosent målet. Dette er vanligvis ikke det endelige målet vekt; Det er imidlertid en betydelig Weight Watchers milepæl.

Planen

På Weight Watchers planen, kan du spise hva du vil så lenge du følger retningslinjene del kontroll og ikke overstiger det daglige "Points" target. Hver mat har et poeng verdi som er beregnet ved hjelp av en formel som balanserer fett, fiber og kalorier. Din leder vil kunne hjelpe deg å finne din personlige poengene.