Digidexo.com

Sykdommer finner Med Nyfødte babyer

Nyfødte babyer er født med noen immunitet mot bakterier og sykdommer; men deres immunforsvar er ikke på langt nær så sterk som de fleste ungdommer og voksne. Babyer født for tidlig har ikke fullført sin utvikling, og de er ofte født med pre-eksisterende forhold eller har et svekket immunforsvar som gjør dem enda mer utsatt for å bli syke. Noen sykdommer er mer vanlig på nyfødt scenen enn andre, og hver forventnings foreldre bør være klar i løpet av barnets første uker og måneder.

Sudden Infant Death Syndrome (SIDS)

Sudden Infant Death Syndrome, også kjent som krybbedød, er en av de mest skremmende sykdommer til en ny forelder. Leger og forskere er fortsatt usikker på hva som forårsaker den plutselige respirasjonssvikt og død. Det beste en forelder kan gjøre for å beskytte mot krybbedød er å hindre barnet fra uhell kveles ved å bruke pustende støtfangere i sengen, å sette barnet i en søvn positioner om natten og alltid ha en baby monitor på når du ikke er i samme rom som barnet.

Gastro reflukssykdom (GERD)

Babyer ofte spytte opp, men når en baby spytter opp ganske ofte, og det fører til smerte, det er mulig han har Gastro reflukssykdom (GERD). GERD forårsaker sure gass eller væske i magen for å bli regurgitated opp halsen. De svake esophageal muskler av en baby gjøre ham mer utsatt for denne tilstanden.

Respiratory syncytial virus (RSV)

En svært smittsom virusinfeksjon, er respiratorisk syncytialt virus (RSV) ofte spres gjennom rørende og kyssing. Nyfødte kan enkelt kontrakt denne fra en voksen eller barn som er infisert. Lider ofte tror det er noe mer enn forkjølelse. RSV kan føre til ytterligere infeksjon og sykdommer slik som lungebetennelse, krupp, og bronkiolitt.

Gulsott

Når en baby leveren er umoden og ikke fullt utviklet, kan det ofte et problem å fjerne bilirubin fra blodstrømmen, og dermed forårsaker en gul farging av hud og øyne. Kroppen begynner å bryte ned sine egne røde blodlegemer, som er i sin tur vanligvis behandlet av leveren. I en underutviklet leveren, skjer fjerningen aldri.