Digidexo.com

Hvordan Test for MRSA

MRSA, eller super bug som det kalles noen ganger blir testet før en fast diagnose er gjort. Dette er en enkel smertefri prosedyre, noe som er viktig hvis du viser tegn eller symptomer på MRSA, en svært smittsom staph infeksjon.

Hvordan Test for MRSA

•  Undersøk kroppen din hvis du finner pus fylt koke eller hud abscess du må ringe legen din og planlegge en avtale. Hvis du har symptomer på lungebetennelse, de også trenger å vite dette. La kontorene vet hva du har, og de vil planlegge en avtale tilsvarende.

kommer til din avtale på tid og være forberedt på å vise legen din hva du har funnet, og han vil tappe byll eller abscess og bruke en bomullspinne for å få en prøve av puss for laboratorietester.

La lege eller sykepleier for å få en blodkultur hvis de mistenkt sepsis eller lungebetennelse som dette er den eneste måten de laboratorietester kan utføres her. Blodprøve kan være litt smertefullt, men det er den eneste måten å sjekke for MRSA i blodstrømmen.

Spør legen din hvordan snart å forvente resultatene av denne tester. En coagulase testen skal utføres, på blodet. De ser for blodpropp og deretter en kultur dyrkes, kan dette ta noen dager så vær tålmodig. Følg dine legenes råd hvis diagnosen er MRSA, og utdanne deg selv for å holde andre trygge, da dette er en svært smittsom infeksjon.