Digidexo.com

Slik Clear en baby nesebor

Slik Clear en baby nesebor


Tett nese forårsaket av forkjølelse eller allergi er et vanlig problem for babyer fordi deres nesegangene er smale, og de er ennå ikke gammel nok til å blåse nesen. En tett nese kan resultere i støyende pusting og interrupt normal fôring og soverutiner. Babyer vanligvis gjenopprette fra tett nese innen en uke eller to uten noen komplikasjoner. Men du kan lindre barnets ubehag ved å fjerne slim fra neseborene trygt og effektivt ved hjelp av saltvann nesedråper å tynne slim, etterfulgt av en pære sprøyte for å fjerne nesesekreter.

Slik Clear en baby nesebor

•  Plasser en liten rullet opp håndkle eller teppe under barnets skuldre til å bøye hodet litt bakover. (Noen babyer bør ikke plasseres i denne posisjonen, så det er viktig å sjekke med barnets lege at denne posisjonen er trygt.)

•  Plasser en eller to dråper av over-the-counter fysiologisk saltvann (saltvann) nesedråper inn i hvert nesebor, med mindre annet blir bestemt av barnets lege.

Hold babyen i samme stilling i ca to minutter for å hindre at løsningen fra å kjøre ut av nesen og å tillate saltvann til tynne nasal slim.

Klem pære sprøyten mellom pekefingeren og tommelen til å utvise luft fra innsiden.

Plasser tuppen av sprøyten ca 1.4 til 1.2 tommer inn i en av barnets nesebor mens du fortsetter å presse pære. Sprøyten holdes rettet mot baksiden av nesen.

Slipp pære. Hold sprøyten på plass som det suger slim fra barnets nesebor.

Fjern sprøyten fra neseboret. Hold tuppen opp ned og klem pære raskt å tømme de innsamlede slim inn i en vev som kan kastes. Tørk spissen ren.

Gjenta trinn 4 til 8 for å fjerne det andre neseboret.

Rengjør pære sprøyte med mild såpe og vann.

Hint

  • Suge babyens nese så ofte som nødvendig for å holde neseborene klar av slim.
  • Oppmuntre barnet til å ta i normal mengde væske i løpet av en kald å hjelpe tynne slim sekreter og hindre dehydrering.
  • Kontakt en medisinsk faglig umiddelbart hvis barnet ditt utvikler noen av følgende: tykt, grønt slim, feber over 101 grader rektalt, en vedvarende hoste, pustevansker, tap av matlyst eller andre tegn på mulig sekundær infeksjon.
  • Nesespray, decongestants og andre kalde medisiner er ikke egnet for små barn, særlig de under enn to år.