Digidexo.com

Prescription Drug Detox

Det finnes flere forskjellige måter å detox av av reseptbelagte legemidler. Dette kan gjøres ved hjelp av en replacement therapy narkotika eller ved å gjøre en titrering av din egen reseptbelagte medisiner. Slutte cold turkey er en måte folk detox; det ikke er behagelig, men det kan gjøres. Her er noen av de reseptbelagte stoffet detox alternativer som tilbys og deres komfortnivå. Alle metoder bør gjøres med legenes konsultasjon.

Cold Turkey

Cold turkey er en måte å kvitte deg med reseptbelagte legemidler, selv om det ikke er vanligvis anbefales. Når umiddelbart stoppet et stoff som du er avhengige av, vil du ha noen ubehagelig fysiske og psykiske symptomer. Cold turkey detox kommer med symptomer på oppkast, diaré, frysninger, depresjon, angst og mange andre ubehagelige atferd. Det kan også føre til medisinske problemer som for eksempel en økning i blodtrykket og beslag. Symptomene varierer avhengig av hvor lenge du har vært på medikament og dosering.

Rapid Detox

Det er en rask reseptbelagte stoffet detox for opiater som er medisinsk utføres mens du er på sykehuset. Denne metoden blir administrert under generell anestesi. Du får et medikament som akselererer de fysiske reaksjoner på den raske uttaksprosessen, som varer mellom fire til seks timer. Denne prosessen eliminerer opiater fra systemet og etter den tid du våkner opp fra bedøvelsen du har fullført detox. Det kan være svært kostbart og er vanligvis ikke dekkes av forsikringen. Men, vil du ikke trenger å lide gjennom detox symptomer.

Titrering

En annen måte å detox fra reseptbelagte legemidler er å gjøre et stoff titrering. Dette gjøres ved å langsomt redusere mengden av legemidlet du tar hver dag. Den daglige reduksjon av stoffet er avhengig av din tidligere daglig dosering og hvor lenge du har vært på dette stoffet. Det er best å gjøre dette under legens omsorg. Hvis du gjør dette sakte, kan du ikke oppleve noen av de vanlige harde detox symptomer.

Erstatning

Drug erstatning terapi er en annen måte å gjøre en reseptbelagte stoffet detox fra et opiat-basert medikament. Dette kan gjøres med legemidler som kalles Metadon og Suboxone. Disse er opiat-baserte medikamenter som er gitt i stedet for reseptbelagte stoffet. Denne metoden er gjort under strengt oppsyn. Du får akkurat nok av en dose for å holde deg i en komfortsone og bort fra detox symptomer. Du blir deretter sakte titreres ut av narkotika. De nye stoffene blokkerer effekten av de andre opiater, så det er nytteløst å ta opiater. Dette er en kontrollert-reseptbelagte stoffet detox.

Detox I Pasient Unit

En annen detox metode for reseptbelagte legemidler er å gå inn i en detox program. Dette innebærer vanligvis en tre-til fem-dagers opphold på en overvåket enhet. I denne type detox sentrum vil du føle effekten av detox. Du får legemidler som har en mild beroligende effekt for å ta den alvorlige kanten av av detox prosessen. Du er medisinsk overvåket for blodtrykk og andre medisinske behov. Det er støttende rådgivere og grupper som du kan delta. Det er ikke en behagelig opplevelse, og av den grunn kan du tenke to ganger før du setter deg i den situasjonen igjen.