Digidexo.com

Hvordan å kutte ned på gjær i kosten

Hvordan å kutte ned på gjær i kosten


I noen individer, kan overforbruk av gjær inneholder matvarer forstyrre kroppens delikate balansen og føre til helseproblemer. I fordøyelsessystemet, kan overskytende gjær forårsake matvarer for å gjære stedet for å bli fordøyet på vanlig måte. Spredning av gjær i noen mennesker kan presentere seg med en myriade av symptomer som eksem, trøske, fotsopp, irritabel tarmsyndrom, oppblåsthet, urinveiene og vaginale infeksjoner eller økt mat og kjemiske følelser, for å nevne noen. Det kan hjelpe lider å eliminere alle gjærholdig mat for en periode før gradvis legge dem tilbake til i dietten i mindre mengder.

Hvordan å kutte ned på gjær i kosten

Les etikettene på emballerte produkter før du kjøper. Unngå alt som inneholder gjær eller gjærekstrakt. Hvis listen over ingredienser er lang, ikke kjøpe varen. Sjansen er at den inneholder unpronounceable komponenter, for eksempel dinatrium guanylat, som ofte stammer fra gjær. Også unngå produkter som inneholder MSG og maltose fordi gjær kan ha blitt brukt i produksjonen. MSG, en smaksforsterker, er ofte funnet i salte varer som hermetisert suppe, frosne middager, chips og salatdressinger. Og mange sjokoladeplater liste maltose som en ingrediens, så sammenligne etiketter når du velger sjokolade.

Bli kjent med hvilke typer mat og drikke som inneholder gjær. Gjær er en viktig ingrediens i mange bakevarer. Det er til stede i nesten alle brød, bagels og pretzels samt noen smultringer, kaker, kjeks og kaker. Gjær kan vokse på overmoden frukt, så sørg for å konsumere ferskvarene på en riktig måte. Tørket frukt, som rosiner eller svisker, vanligvis inneholde spor av gjær. Gjær kan lure i dyrkede matvarer, slik som ost, og er ofte tilstede i sopp, så som sopp. Gjær kan ha blitt brukt i produksjonen av mange fermentert mat, som for eksempel surkål, sylteagurk, eddik og de fleste soya sauser. Øl, vin og cider inneholder også gjær, så hvis du velger å absorbere, opt for cocktails laget med sprit som vodka.

Reduser inntaket av sukker, karbohydrater og stivelsesholdige matvarer som poteter og pasta. Selv om disse matvarer ikke selv inneholder gjær, blir de behandlet i kroppen som sukker og sukker er hva gjær som allerede er til stede i tarmkanalen ved innmating.

Tilbered måltider hjemme, heller enn å spise ute eller bestiller takeaway. De fleste restauranter gjør ikke ingrediensene de bruker i sine retter lett tilgjengelig for allmennheten, slik at lånetakerne å gjette på hvor mye gjær de inntar.