Digidexo.com

Nikotin produkter for å hjelpe slutte å røyke

Nikotin produkter for å hjelpe slutte å røyke


Ifølge National Cancer Institute, røyking kan skade nesten alle organer i kroppen din. Det er også den ledende årsak til både kreft og dødsfall fra kreft. Selv om det ikke er noen produkter som er på markedet som kan føre en person til å slutte å røyke, det er mange produkter på markedet som kan hjelpe. Røykeslutt tar innsats på den delen av de røyker. Nikotin opphør produkter er bare der for å hjelpe de røyker lykkes.

Patch

En av de mest vanlige produkter på markedet for å hjelpe noen slutte å røyke er nikotinplaster. Den nikotinplaster er en liten del av materialet som festes direkte på huden. Mens slitt, oppdateringer regulert mengder nikotin som absorberes i blodet gjennom huden. Tilstedeværelsen av nikotin i blodstrømmen fra plasteret bidrar til å redusere suget i en sigarett.

Oral

Oral nikotinprodukter for å hjelpe slutte å røyke inkludere nikotintyggegummi og nikotinpastiller. Begge produkter som fungerer ved å slippe ut små mengder av nikotin som produkt oppløses i munnen. Nikotin absorberes deretter gjennom vev av munnen i blodet. I likhet med nikotinplaster, hjelper tilstedeværelsen av nikotin i blodet redusere sigarett krav.

Spray

Nikotinprodukter er også tilgjengelig i spray former. Disse inkluderer nikotin inhalator og nesespray. Nikotin inhalator ikke bare innskudd nikotin inn i røykere system, etterligner det også hånd-til-munn bevegelse som en røyker normalt ville ha mens røyke en sigarett. Dette bidrar til å lindre både den fysiske behov for å røyke en sigarett, samt avlaster de psykologiske behov for å røyke ved å etterligne handlingene til røyking uten tjære og andre kjemikalier som i forbindelse med sigaretter. Nesesprayen fungerer ved å skyte nikotin inn i nesehulen. Den nikotin blir deretter absorberes gjennom nesemembranen inn i blodstrømmen.

Vareniklin

Utover nikotin-baserte produkter, er det flere populære farmasøytisk røykeslutt behandlinger. Vareniklin, også kjent som Chantix, er en reseptbelagte medisiner som er utviklet for å hjelpe røykere å slutte. Når en sigarett røkes, nikotin fra sigarett reiser gjennom blodet og reagerer med nikotinreseptorer i hjernen. Dette resulterer i tilfredshet følte da røyking. Vareniklin virker ved å blokkere nikotin reseptorer i hjernen, slik at de røyker får ingen effekt fra røyking. Uten belønning sentrum av hjernen blir aktivert gjennom nikotin sensorer, røykere har mindre lyst til å røyke en sigarett.

Bupropion

Bupropion, også kjent som Zyban, er et annet medikament utviklet for å hjelpe røykere å slutte. Også brukt som en antidepressant, bupropion virker ved å blokkere reopptak av serotonin i hjernen. Serotonin er en kraftig signalstoff som aktiverer belønningene og lystsystemer i hjernen. Med belønningssenteret allerede aktivert av bupropion, noen røykere føler mindre behov for å røyke en sigarett for å produsere de samme effektene. Dette er siden effektene av bupropion er lik de følte når nikotin reagerer med nikotin-reseptorer i hjernen.