Digidexo.com

Holistisk behandling for Metamfetamin Addiction

Holistisk behandling kan brukes til å behandle narkotikaavhengighet i mennesker. Metamfetamin narkomane har alvorlige fysiske og psykiske problemer. Holistiske terapier er utviklet for å behandle sinnet, ånd og hele kroppen av den avhengige personen.

Slik fungerer det

Holistisk behandling fokuserer på å endre en persons livsstil og innføre balanse. Adressering de fysiske symptomene er ikke det viktigste målet for behandlingen.

Typer

Behandling omfatter avslapningstimer, stress lettelse, Livsveileder, massasjeterapi, meditasjon, akupunktur, urtemedisin og fysisk behandling som reduserer den enkeltes trang til å bruke.

Dual Diagnosis

Behandling av en metamfetamin avhengighet som vanligvis innebærer en dobbeltdiagnose, noe som betyr at den avhengige blir diagnostisert og behandlet i en annen lidelse, så vel som stoffmisbruk. Disse andre tilstander kan omfatte depresjon, angst og bipolare lidelser.

Informasjon

For mer informasjon om helhetlig behandling av avhengighet, kan du ringe gratis 24-timers hjelpelinje på 1-800-559-9503.

Time Frame

Behandling lengde avhenger av faktorer som hvor lenge pasienten har brukt meth, hvor mye pasienten er avhengig av stoffet for å komme gjennom dagen og hvor lang tid det tar hjernen til å helbrede. Behandling kan være intensiv, som involverer mer enn 40 timer per uke og varer opptil et år.