Digidexo.com

Hvordan lage Goldenseal Root munnvann

Hvordan lage Goldenseal Root munnvann


Goldenseal er en urt innfødt til Nord-Amerika og har vært brukt som en medisinsk agent for generasjoner. Indianere introduserte den til europeere, og siden da har det blitt hyllet som en kur-all. Goldenseal brukes til et bredt spekter av plager, fra mild mucus membran irritasjoner til sår. Vanlige goldenseal brukes som munnvann eller gurgle å behandle forkjølelse, canker sår og tannkjøttsykdommer.

Bruksanvisning

•  Lag en enkel goldenseal root munnvann ved å kombinere en kvart ts. salt og innholdet av en kapsel goldenseal roten til en kopp varmt vann. Det kan ikke oppløses fullstendig. Swish i munnen og spyttet ut.

Lag en munnvann fra et skjær av goldenseal roten ved å legge 2-3 ml skjær til en kopp varmt vann.

Klargjør en te laget av goldenseal roten ved å legge drevet goldenseal roten til varmt vann og la det bratt i 5 minutter. Legg bare så mye som løses i varmt vann. Te kan brukes som en munn skyll og trygt svelging.

Tips og advarsler

  • Goldenseal, som alle andre medisiner, kan gi bivirkninger eller interaksjoner med andre medisiner. Vær veldig forsiktig når du kombinerer goldenseal med reseptbelagte medisiner og konsultere legen din dersom du har konkrete spørsmål.