Digidexo.com

Hvordan Sooth en Earache Naturligvis

Hvordan å roe en øreverk naturlig

Bruksanvisning

•  Ønsker å lindre en øreverk naturligvis er et alternativ når du ikke kan gjøre det til legen din. Hvis problemet vedvarer vil du oppsøke lege umiddelbart. Det er flere ting du kan prøve hjemme for å hjelpe sooth som uutholdelig øreverk. For de fleste av oss en øreverk og en tannpine er noen av de mest forferdelige ting.

Først kan du prøve Echinacea det er en urt behandling. Du vil ta en teskje tre ganger om dagen gjennom munnen. Så hvis du kan finne den flytende form på ditt lokale helse butikken eller apotek du kan slippe noen dråper inn i øret hver 4. time. Hvis du ikke kan få tak i disse elementer du kan også du olivenolje. Deg varm olivenolje og gjelder bare til utsiden av øret. Du trenger ikke å foreta seg noe gjennom munnen. Dette vil bare hjelpe med smerte det vil ikke kurere øreverk.

Den beste tror du kan gjøre når du har en kald eller øreverk er å unngå produkter som tilhører melken matvaregruppe. Disse produserer slim. Du kan også rive en gulrot eller løk og varme dem til varme og legg i et stykke ost klut og plassere inn i øret i 10 minutter eller mer. Dette er for å trekke ut infeksjon av øret. Igjen disse er midlertidige reparasjoner før du kan nå fastlegen din.