Digidexo.com

Hvordan takle sult på Beck Diet Solution

The Beck Diet Solution formål er å endre måten du tror. Dette vil i sin tur gjøre deg mer vellykket på å følge en diett. Grunnen til at vi mislykkes på dietter er så ofte på grunn av våre tankemønstre som fører til juks, overspising og å lage unnskyldninger. Dietten lærer deg å takle sult og cravings som tynne mennesker gjør.

Hvordan takle sult på Beck Diet Solution

•  Vit at sulten eller å ha cravings er ikke en nødssituasjon som krever umiddelbar lindring. The Beck Diet Solution lærer deg hvordan du kan tolerere cravings.

Skill mellom sult og ønske om å spise. Følg nøye med på hvordan du føler deg før og etter måltider. Dette vil tillate deg å ta bedre beslutninger om når man skal spise og når man ikke skal.

Lær at sult er når du ikke har spist på flere timer, og magen føles tomt. Et ønske om å spise er når du spiser fordi det er mat tilgjengelig, ikke fordi du faktisk er sulten. En craving er når du får en følelsesmessig eller fysiologisk trang til å spise.

Spis til du er rimelig full, men ikke fylte. Føler ikke at du trenger å tømme tallerkenen din. The Beck Diet Solution lærer deg hvordan du kan endre tenkemåte. Du vil føle deg godt om å være fornøyd og ikke fylt på slutten av et måltid.

Har sult toleranse. Praksis ikke spise når du blir sulten snart etter siste måltid. Holde fokus på noe annet. Sulten vil gå bort.

Skriv en mat plan ut hver dag for å skissere hva du skal spise neste dag.

Hold en food journal. Dette vil hjelpe deg å holde styr på hva du spiser. Sørg for å inkludere mat du har pirket på.