Digidexo.com

Oppskrifter for GI Diet

Oppskrifter for GI Diet


GI dietten er en diett som oppfordrer spise mat med lav glykemisk indeks. Glykemisk indeks er en måte å måle hvor mye en mat påvirker blodsukkeret i kroppen din. Matvarer med lav GI vil øke blodsukkeret mye saktere. Høy GI matvarer kan føre til et rush av energi og deretter en krasj, som du ville oppleve med høyt sukker matvarer. Kroppen da forbrenner denne overflødig energi i stedet for fett, så det er vanskeligere å gå ned i vekt. Heldigvis er det mange deilige oppskrifter som kan gjøres med lav GI matvarer.

Dill Salmon

Laks kan være en velsmakende mat valg for noen på GI diett. Det er en kilde til omega-3 fettsyrer, det gode fettet som kroppen trenger for sunt hjerte funksjon. Fersk laks har en rik smak og kan tilberedes på mange forskjellige måter. En deilig måte å tjene en laksemiddag er å grille den. Du kan smaken laksen med en enkel marinade av sitronsaft og frisk eller tørket dill. Fisk kokker raskt på grillen, så dette bør være den siste delen av måltidet forberedelse. Hvis du vil legge litt mer interesse for smaken av laks, bland opp en deilig dipping saus av vanlig, naturlig yoghurt med en kopp hakkede oliven, en håndfull persille og en klype salt. Serve sausen kjølt med laksen. Anrett lakserett med noen friske kokte grønnsaker, som snap erter og sopp.

Stekt sopp og linse Kaker

Spise et vegetarisk kosthold kan være en sunn måte å redusere mettet fett som kommer fra animalsk fett. GI dietten har mange deilige oppskrifter for vegetarianere. En slik oppskrift er Stekt sopp og linse kaker. Linsene gir protein mens soppen låne fatet en velsmakende, kjøttfulle smaken. Disse karbonader kan tilfredsstille selv den sterkeste av burger cravings. Forbered bønnene ved å koke en halv kopp røde linser i 10 minutter og putre i 15 minutter. Kombiner de kokte linser med ett medium hakket løk, to kopper skiver sopp av ditt valg og to tredeler kopp hakkede valnøtter. Bland inn ett egg, en ss. av Worcestershire saus, to ss. soyasaus og en ts av italienske urter og krydder. Form fire karbonader ut av blandingen og legg dem på et smurt stekepanne. Stek karbonader på 380 grader i en halv time. Serve karbonader med grønnsaker saus og et utvalg av stekte grønnsaker.

No-Bake ostekake

Ja, du kan ha dessert på GI diett! Det finnes mange oppskrifter tilgjengelig som kan tilfredsstille selv den mest kresne søt tann. Denne oppskriften for bær ostekake er naturlig søtet med frukt og inneholder mye protein. Først må skorpen ved å blande en halv kopp fettfri kremost til fire kopper bakken opp vanilje wafere. Linje bunnen av en ni-tommers våren form panorere med blandingen og avkjøl. Bland sammen tre kopper lys kremost og en kopp og en halv av fettfri kremost, to ts. vaniljesukker og to ss. av pulverisert melk. Fjern ananas fra tre åtte-unse bokser og hakk dem i små biter. Sørg for å lagre juice. La fem ark blad gelatin sitte i en bolle med vann i noen minutter. Deretter tappe vannet og sette gelatin i en kjele på svak varme og bland i ananasjuice. Sakte tilsett gelatin og ananasjuice til kremost blandingen. Også røre i ananas biter. Hell blandingen på toppen av smule skorpe i kaken panorere. Blandingen blir satt etter fire timer i kjøleskap og kan være dekorert med frukt og fjæren formen kan fjernes.