Digidexo.com

Insulin Resistance kosthold for kvinner

Hvis du er en kvinne som har opplevd frustrasjonen av å være på hver diett, etter det til brevet, og ser ingen vekt-tap resultater, kan insulinresistens være den skyldige. Insulinresistens forårsaker fedme, og kan føre til andre forhold, for eksempel forhøyet risiko for hjertesykdom, diabetes og til og med sterilitet. Du kan reversere insulinresistens ved å følge en diett plan basert på høy fiber og lite fett.

Insulinresistens

Insulin er et hormon som produseres av betacellene i bukspyttkjertelen. Det er sluppet inn i blodstrømmen til å reise i hele kroppen, hvor det hjelper konverterer maten du spiser til energi. Insulinresistens hindrer denne prosessen. Når insulin ikke virker som den skal, bygger overflødig glukose seg opp i kroppen, forårsaker forhøyet blodsukker som til slutt kan bli type 2 diabetes. Hvis du spiser en diett full av karbohydrater og høy på fett og overflødig sukker fra godteri, kjeks eller brus, vil denne tilstanden forverres raskt. En blodprøve kan varsle deg om insulinresistens eller diabetes.

Diet

Diett plan fra fortiden var å spise en høy-protein, lav-karbohydrat diett for kortsiktig vekttap. Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD, kan langvarig bruk av denne type diett forårsake leverskader. Personer med leversykdom bør unngå høy-protein diett.

En vellykket insulinresistens diett for kvinner er basert på høy fiber og lite fett, med sikte på å forebygge "toppene" i blodsukkeret som kan kaste av insulin nivåer. I stedet for å telle kalorier, vil du telle porsjoner. En porsjon måler generelt 1/2 kopp. Spise fem-åtte server av ikke-stivelsesholdige grønnsaker (grønne greener, blomkål, belgfrukter), 2-3 porsjoner frukt, 03:57 porsjoner av hele hvete brød eller frokostblanding, og 3-4 porsjoner med magre proteiner (fisk, kylling, kalkun eller magert kjøtt) daglig.

Begynn dette programmet ved å eliminere noe hvitt fra kosten, slik som behandlet sukker, mel, hvit ris, poteter og noen matvarer laget med disse ingrediensene. Disse matvarer konvertere til glukose raskt i kroppen. Slutte å drikke brus, selv diett brus, samt kaffe eller koffeinholdige te. Ro deg av koffein sakte for å unngå intense bivirkninger. Koffein er et sterkt medikament, og kan gjøre deg sulten.

Trening

Et program for å lykkes reversere insulinresistens inkluderer også et fast program med trening. Dette betyr ikke at utallige utmattende timer på treningsstudio. Daglig mosjon som vil bidra til å balansere blodsukkeret er målet ditt. Ta en 30-minutters spasertur, kan du bruke en øvelse sykkel, gjør yoga eller gå på en tredemølle. Hvis du velger en enkel øvelse som du kan gjøre alene uten noe spesielt utstyr, vil du være mer sannsynlig å følge gjennom hver dag.

Tips

En høy-fiber, lav-fett diett også fremmer vekttap og bidrar til å senke kolesterolnivået, blodtrykket og risikoen for hjerteinfarkt.