Digidexo.com

Hvordan å sove med klemte nerver

Klemte nerver kan forekomme ved en hvilken som helst del av kroppen, av ulike årsaker. Dette skjer når for mye press påføres en nerve ved omgivende vev; skaper betennelse i særdeleshet nerve og forstyrre funksjonen av nerven som er involvert. Muskler, bein, sener og brusk kan være den utløsende årsak. Smerter, nummenhet, svakhet og prikking resultat fra trykket. Idrettsskader, fedme, skade eller påkjenninger fra å utføre en repeterende bevegelse er vanlige årsaker.

Hvordan å sove med klemte nerver

•  Plasser en spenne eller splint på området for støtte og immobilisering i løpet av dagen og om natten for problemer som involverer hender, håndledd, albuer, knær og ankler.

Få en nakkepute for søvn hvis nerve involverer nakke eller skuldre. Plasser den større del under halsen for å sove på hver side. Plasser mindre del under halsen for ryggen å sove.

Rest det berørte området så mye som mulig. Unngå aktiviteter som forårsake eller forverre den komprimerte området.

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og naproksen å lindre smerte og redusere hevelse rundt nerve. Sjekk med enkelte lege for alvorlig klemt nerve smerter i tilfelle en resept er nødvendig.

Kontakt lege hvis klemt nerve ikke blir bedre etter flere uker. Fortsatt smerter og nummenhet kan indikere komplikasjoner.

Hint

  • Opprettholde god holdning. Begynn styrke og fleksibilitet øvelser. Unngå vektøkning; opprettholde en sunn vekt. Begrense repeterende bevegelser når det er mulig.
  • En klemt nerve er en mindre stand. Imidlertid, hvis den forblir ubehandlet kan ofte føre til andre forhold. Perifer neuropati, tennisalbue og carpal tunnel syndrom er noen av forholdene det kan fremskynde.