Digidexo.com

Hvordan å behandle barn diaré

Hvordan å behandle barn diaré


Diaré er ikke en uvanlig sykdom hos barn. Selv ubehagelig, er løs avføring og medfølgende magekramper vanligvis forårsaket av et virus eller mat følsomhet, og med riktig behandling, er en tidsbegrenset sykdom. Det viktigste å huske på når behandling av barns diaré er å opprettholde væskebalansen, som barn lett kan bli dehydrert. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas diaré.

Hvordan å behandle barn diaré

Identifisere, hvis mulig, vil årsaken til ditt barns diaré, da dette hjelpe deg å begrense hvordan du behandler den. Finn ut om noen familiemedlemmer som spiste det samme måltidet som barnet opplever også gastrointestinale plager, siden dette kan være et tegn på matforgiftning. Du kan også være lurt å ringe ditt barns skole eller barnehage for å se om administrasjonen er klar over noen "mage bugs" som kan gå rundt.

•  Ring barnelege hvis du mistenker at barnet ditt kan ha matforgiftning, som det kan være en alvorlig situasjon som trenger å bli behandlet så snart som mulig. Det er ofte skilles fra vanlige utbrudd av barnediaré ved alvorlige magekramper og blod i avføringen. Rotavirus, som kan identifiseres ved en karakteristisk sykelig-søte lukten av avføring, er en annen årsak til diaré som garanterer en samtale til legen, så det er forbundet med alvorlig dehydrering hos små barn.

Limit barnas inntak av fruktjuicer, som de kan faktisk føre til en økning i løs avføring. Blant fruktjuicer, er eplejuice en av de verste synderne. Videre surhet av sitrus juice, som appelsinjuice, kan føre til ytterligere urolig mage.

Hold barnet hydrert på annen måte. Tilby slurker med vann, is spretter eller en spesiell re-hydration løsning. Hvis barnet nekter å drikke noe annet, kan du sette en dråpe eller to av juice i vannet, akkurat nok til smaken det litt, som det er mer viktig å demme opp for dehydrering enn det er å ta et standpunkt på ikke tilbyr juice.

Unngå mat som melk og yoghurt til konsistensen på barnets avføring har returnert til det normale. Siden diaré kan skylle tarmsystemet av mange av sine naturlige bakterier, vil mange barn opplever midlertidig, post-sykdom laktoseintoleranse.

Begynn barnet ditt på Brat kosthold når han har vært i stand til å tolerere væske. Brat er et akronym for bananer, ris, applesauce og toast. Dietten er ikke nødvendigvis begrenset til de bestemte matvarer, snarere er det en måte å minne deg til å begynne med en blid og lett å fordøye kosthold.

Hint

  • Over-the-counter anti-diaré medisiner er kontraindisert for bruk til å behandle små barn. Sjekk med legen din før du gir dem til barnet ditt.