Digidexo.com

Effekter av tunge ryggsekker på barn

Ifølge Consumer Product Safety Commission, 7000 skolepågå barn gikk til legevakten for behandling av skader relatert til ryggsekker i 2001 Hvis barn bære ryggsekker som er for tunge, de risikerer smerte, dårlig holdning og skade.

Fare for skader

Barn går gjennom vekst spruter, spesielt i ungdomsårene. Dette gjør sine bein mer utsatt for skade.

Pain

Hvis et barn klager over ryggsmerter eller hans holdning plutselig endres, kan det være fordi ryggsekken hans er for tung eller blir slitt feil. Det er best å besøke sin barnelege.

Nerve Damage

Bærer tunge ryggsekker over en lang periode kan føre til umiddelbare og fremtidige ryggmargsskader. Når deres ryggsekker blir for tung, barn har en tendens til å bøye seg over og deretter bøye nakken oppover, muligens forårsake nerveskader i nakken.

Holdning Risks

Barn kan svekke deres holdning om de bærer ryggsekker feil eller om de bærer ryggsekker som er for tunge for dem. Barn trenger ikke justere sine skride når de blir lei som voksne ofte gjør. I stedet, de faller fremover og har en tendens til å fortsette å gå på denne måten.

Tretthetsbrudd

Spindyloysis, en stress brudd på baksiden, er en vanlig ryggsekk-relaterte skader på barn, som er behandlet med anti-inflammatoriske legemidler.

Løsninger

Det viktigste er å sørge for at et barn ikke bærer unødvendige materialer i ryggsekken hennes. Neste, sørg for at sekken passer ordentlig. Barnet bør ha både stropper, og sekken bør plasseres høyt på ryggen. Stroppene bør være så bredt som mulig og fortrinnsvis polstret. En midjebelte kan bidra til å fordele vekten mer jevnt.