Digidexo.com

Vestibulære Tilpasning Øvelser

Vestibulære Tilpasning Øvelser


Ifølge den offisielle nettsiden til Atlanta Ear Clinic, vertigo, ubalanse, ulikevekt eller visuell-motoriske forstyrrelser kan behandles med en tilnærming som inkluderer vestibular tilpasnings øvelser. Etter en pasientens balanse, nevromuskulær funksjon, er visuelle motoriske ferdigheter og vertigo symptomer vurderes, en diett av vestibulær trening er ofte foreskrevet. Under ledelse av en fysioterapeut, pasienter gjøre bestemte bevegelser kjent for å lindre symptomene.

Målrettet Gaze Stabilitet Øvelser

Under blikket stabilitetsøvelser, fysioterapeuter at pasientene skal fokusere på et mål, samtidig som små hodebevegelser. Disse øvelsene bidra til å redusere en retinal slip som forårsaker en feil signal til hjernen som resulterer i tap av balanse, svimmelhet og tretthet. Andre varianter av øvelsen inkluderer bruk av mer enn ett mål, å heve eller senke målene, endre posisjoner, og legger til armbevegelser, og legger komplekse bakgrunner og øke hastigheten på hodebevegelser.

Vertigo tilvenning Øvelser

For å bidra til å redusere symptomene på svimmelhet, inkludert svimmelhet, fysioterapeuter ofte foreskrive en diett av øvelser utføres for å bevisst provosere vertigo. Under disse øvelsene, er pasienter gjentatte ganger utsatt for disse bevegelsene samt perioder med hvile slik at vertigo undertrykkelse er lært. Disse øvelsene vanligvis føre til en nedgang i svimmelhet som oppstår i bestemte stadier over uker og måneder.

Bevegelsesfølsomhet Øvelser

Pasienter med vestibulære symptomer noen ganger har økt følsomhet for bevegelse i visse miljøer. Under følsomhets øvelser, terapeuter at pasientene skal sitte i travle miljøer som kjøpesentre eller togstasjoner mens du utfører bestemte hodebevegelser. De kan også kreve pasienter å gå både med gangtrafikk og mot den for å oppnå stabilitet og balanse.

Postural stabilitetstrening Øvelser

I postural stabilitet øvelser, terapeuter at pasientene skal utføre balansering øvelser på et utvalg av både stabile og ustabile overflater. Noen av overflatene omfatter hjelp og stabiliseringsbarer, mens andre ikke gjør det. Senere, er balansen ytterligere utfordret ved å ha pasienter flytte sine hoder, spore sine øyebevegelser eller fangst gjenstander mens du balanserer på en overflate. Utføre disse øvelsene krever pasienter å endre bruk av egne sanseinntrykk for å hjelpe dem å opprettholde balanse.