Digidexo.com

Best hjem rettsmidler for cellulitt

Best hjem rettsmidler for cellulitt


Cellulitt er fett avsatt i det subkutane laget av huden, og gir huden en fordypninger utseende. De fleste kvinner over en alder av 25, og også menn, har noen form for cellulitter. Mens cellulitter ikke regnes som et medisinsk problem, dens dannelse på lår, rumpe, nedre del av magen, brystene og overarmer kan være et kosmetisk problem. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen vitenskapelige bevis for at kommersielle enheter og produkter kan bli kvitt cellulitter. Men noen har funnet noen suksess med visse hjem rettsmidler for å redusere utseendet og følelsen av cellulitter.

Sunn Livsstil

Den mest naturlige måten å bekjempe cellulitter er å kontrollere hva du spiser og hvordan du lever. Selv om svangerskapet, alder og genetikk kan spille en rolle i utseendet på cellulitt, en usunn livsstil, dårlig kosthold, fedme, lavt stoffskifte, kan hormonelle endringer og dehydrering også føre til cellulitter. The University of Maryland Medical Center foreslår å spise et sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker og fiber. Det foreslår også å trene regelmessig for å holde musklene tonet, bor hydrert med mye væske og opprettholde en sunn vekt for å redusere cellulitter.

Bruke Kaffegrut

Koffein har vært brukt i en rekke cellulitt-busting produkter med teorien om at koffein kan redusere fett og fremmer fettstoffskiftet. Ifølge Dr. Ava Shamban, en assisterende professor i dermatologi ved UCLA, koffein virker ved plumping opp huden, og dermed skape en glattere hud tekstur. Hun påpeker at det ikke er noe avgjørende bevis for sin effektivitet, men antyder at koffein kan brukes som et midlertidig virkemiddel for cellulite reduksjon. Hjem rettsmidler som bruker kaffegrut fungerer på samme prinsipp. Bare brygge kaffe og samle kaffegrut og bruke dem til å massere det berørte området. Du kan legge til vegetabilsk olje for å minske friksjonen når du masserer. Å tillate ytterligere koffein å trenge inn i huden, kan du deretter vikle kaffegrut rundt de berørte områdene med cellofan wrap i 30 minutter.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er vanligvis brukes til å forbedre blodsirkulasjonen og kvitte seg med væskeansamlinger og giftstoffer. Noen essensielle oljer er mer effektive enn andre i å bli kvitt cellulitter. Eksempler inkluderer einer, rosmarin, grapefrukt, sypress, geranium, lavendel og sitron. Disse eteriske oljer kan anvendes individuelt eller i kombinasjon for å bruke når masserer et berørt område. Ikke bare er en massasje avslappende, hjelper det å jevne hudtonen og gjøre cellulitter mindre synlige.

Børsting

Børsting det berørte området i 10 minutter med en myk børste kan minske cellulitter utseende også. Bruk en mild, sirkel børsting bevegelse for å fjerne døde hudceller og fremme blodsirkulasjonen. Ifølge Natural hjem rettsmidler, børsting også bidrar til å åpne tilstoppede lymfesystem å oppmuntre lymfatisk sirkulasjon. Bedre blodsirkulasjon bidrar til å forebygge cellulitter buildup.