Digidexo.com

Hvordan bruke Peppermynteolje for Migrene

Hvordan bruke Peppermynteolje for Migrene


For mange århundrer har folk som lider av hodepine og migrene brukt peppermynte i essensiell olje form. Det er mange forskjellige måter å bruke olje, og det er billig og enkelt å kjøpe. Med mindre du har en allergi mot peppermynte, har oljen ingen syke bivirkninger med den vanlige vanlige dosen, i motsetning til noen sterke reseptbelagte hodepine medisiner. Det er mer enn én måte å bruke peppermynteolje. Du kan eksperimentere med oljen og finne dosering og bruk som du foretrekker.

Bruksanvisning

Steam Metode: For Migrene Hodepine fra Sinus Congestion

•  Tilsett 3 dråper peppermynteolje i en bolle med kokende vann.

Lean forsiktig over bollen. Lukk øynene og legg håndkle over hodet for å holde dampen slipper ut.

Pust peppermynte damp fra bollen. Dampene vil begynne å gi lindring til din migrene og bihulene. Hvis de ikke gjør det, legg en dråpe eller to av peppermynte olje til varmt vann.

Massasje: For Kronisk migrene hodepine

Fukt en dråpe peppermynteolje på tuppen av fingeren. Massere peppermynteolje inn i templene og pannen først, forsiktig. Vær forsiktig så du ikke får olje i nærheten av eller i øynene, da oljen kan føre til tåre og brenne.

Masser oljen inn på baksiden av kjeven, bunnen av nakken og bak ørene.

Lay tilbake i en komfortabel stilling i et stille rom og plassere en kald klut komprimere bak nakken og på pannen. Forbli avslappet i denne stillingen til hodepine letter. Når du stiger og begynne din vanlige rutine, fortsetter plassere peppermynte på aboved nevnte områdene forsiktig, helt til migrene er helt oppløst.

Bath Metode: For Occasional Migrene

Legg 12-15 dråper peppermynteolje for å varme badekar vann.

Sug i vann i ca 30 minutter, inhalasjon av peppermynte damp.

Plasser en kald komprimere klut til pannen mens du slapper av i badekaret før migrene blekner.

Tips og advarsler

  • Hvis du ofte våkner opp med hodepine i morgen, plasserer peppermynteolje på tinningene, pannen og nakken din om natten før du sovner. Du kan også bruke fingertuppene til å fukte en bit av olje på putevar, slik at du kan inhalere det under søvn. Dette vil hjelpe deg til å våkne opp uten hodepine.
  • Gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke peppermynteolje.
  • Spedbarn bør ikke bruke peppermynteolje.
  • Ved hjelp av peppermynteolje i overskudd kan være skadelig. Det er godt tolerert når de anvendes innen de vanlige angitte doserings ytre grense.