Digidexo.com

Biafine bivirkninger

Biafine er et bløtgjøringsmiddel-rik skjær som kan anvendes på brannsår og sår for å fremme deres helbredelse samtidig opprettholde integriteten av huden. Mens bivirkninger av Biafine er minimal, må medisiner brukes riktig for maksimal effektivitet.

Hva er Biafine?

Biafine er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle mindre brannsår og skrubbsår. Det er produsert og produsert av OrthoNeutrogena Company. Det er en aktuell emulsjon som brukes på den berørte huden i tilfelle av første- og andregrads brannsår, solbrenthet, overflatiske sår, stråling brannsår, trykksår og sår i nedre ekstremiteter.

Da gjaldt, optimaliserer Biafine miljøet hvor skadet huden kan leges. Det holder på fuktigheten og avdelinger av potensielle infeksjoner.

Når bør Biafien ikke brukes?

Biafine bør ikke brukes på utslett hentet fra en mat eller medisin allergi, sår som blør, eller når en pasient er allergisk mot noen av ingrediensene i Biafine. Selv om det kan brukes til å fremskynde heling av huden grafts, bør det ikke utføres før grafts har tatt og er utenfor det som er risikoen for avvisning.

Vanlige bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Biafine er minimal. Den vanligste bivirkningen av Biafine er en kriblende følelse som oppstår i opptil 15 minutter etter påføring til det berørte området. Denne kriblende følelse er normalt og forbigående.

Annet enn mulig allergisk reaksjon og kribling, Biafine er vanligvis godt tolerert av pasientene og produserer minimale bivirkninger.

What If My såret er infisert?

Hvis en infeksjon er til stede i såret som skal behandles, bør hensiktsmessig behandling begynner under ledelse av en lege. Biafine kan brukes i forbindelse med infeksjonsbehandling hvis legen anser det er nødvendig eller fordelaktig.

Hensyn under bruk

Biafine kan brukes flere ganger daglig i opptil 14 dager. Hvis du etter 14 dager, har tilstanden din blir bedre, bør du kontakte lege.

Ingrediensene i Biafine har blitt godkjent for utvortes bruk. Biafine er ikke å bli inntatt. Ved utilsiktet inntak skulle oppstå, kontakt lege eller kontakt Giftinformasjonen.

Søknad og dosering av Biafine varierer med form for skade. Ta kontakt med din lege for å finne ut hvordan du bør søke Biafine avhengig av din spesifikke tilstand og situasjon.

Stråling Dermatitis

Biafine kan benyttes hos pasienter med brannsår dermatitt stråling som stammer fra stråling behandling av visse kreftformer. Mens det er effektivt i å fremme helbredelse av denne typen brenne, bør det ikke brukes i løpet av fire timer før en runde med strålebehandling. Påføring Biafine løpet av denne tiden kan resultere i mindre enn optimale resultater når det gjelder strålebehandling av kreft.