Digidexo.com

Høy-protein frokost Ideer

Høy-protein frokost Ideer


Høy-protein frokost levere en sunn punch av energi til å hjelpe makten deg gjennom dagen. Protein gir de essensielle aminosyrene som hjelper drivstoff din kropp og sinn, og ikke minst bidra til å bygge muskler. Nøkkelen til å spise høy protein måltider er å holde fast med det meste magre og sunne proteiner, slik som eggehviter, i stedet for fet proteiner, slik som bacon.

Easy Egg

Egg er en populær frokost ingrediens for deres raske koketiden, høyt proteininnhold og generell allsidighet. En hel egg er et sunt valg, men hvis du ser på fett, kan det være lurt å feste med eggehviter. To egg, eller fire eggehviter, egge med litt skummet melk, hakket løk, kvernet pepper og hakket hvitløk gir en rask og velsmakende frokost. Du kan spise bare eggerøre eller plassere egg mellom to skiver av hvete toast å lage en sandwich.

Vegetabilsk og ostefylte omeletter er relativt enkelt å lage, men smaker som om du får en overbærende frokost godbit. De tre-egg omelett kan bruke noen stuffing kombinasjon du ønsker. Salsa og Monterey Jack ost i omelett gi frokost en sørvestlige smaken. Terninger sopp, sjalottløk, spinat og blåmuggost gi din omelett en gourmet smak. Terninger skinke, stekte poteter, grønn paprika og cheddarost gi eggene en syltetøy smak.

Frokost Shakes

Protein-pakket shakes er en rask og velsmakende godbit når du har dårlig tid, men fortsatt trenger en fylling frokost. Tunge ingredienser, som for eksempel most banan, ukokt havre eller kokt ris, gi en shake litt fiber og kropp å gjøre det fylling. Grunnleggende ingredienser, slik som yogurt, melk, proteinpulver eller pasteuriserte eggehvite, gir riste høy proteininnhold. Andre diverse ingredienser legge smak og vitaminer til en shake, noe som gjør det en velsmakende og godt balansert måltid.

En frokost shake bestående av vanilje yoghurt, havregryn, jordbær, skummet melk og is gir rikelig med protein og fiber. En shake bestående av sjokolade-flavored protein pulver, bringebær, skummet melk, fettfattig peanøttsmør og is gir protein og en overbærende smak. En shake bestående av kokt brun ris, vanilje protein pulver, fersken yoghurt, melk, kirsebær og is gir en ekstra høy-protein frokost med en fruktig smak.

Tyrkia Sandwich

Tyrkia er et magert protein du kan bruke til å erstatte fet bacon eller pølse i en enkel frokost sandwich. To brødskiver med litt honning sennep, rødløk og sveitserost parene godt med kalkun tilberedt på mange forskjellige måter. Crispy kalkun bacon, brunet kalkun pølse eller lett brunet biter av kalkun kjøttpålegg alle gir magre proteiner og en behagelig smak. Gjøre sandwich et mega måltid ved å legge et lag med eggerøre, en tomat skive og litt salat.