Digidexo.com

Hvordan forebygge og behandle Hyponatremi

Hvordan forebygge og behandle Hyponatremi


Hyponatremi er en uttømming av elektrolytter generelt, men spesielt natrium. Elektrolytter omfatter natrium, kalsium, kalium, magnesium og klorid, og har enten en positiv eller negativ ladning fremme elektrisk aktivitet i kroppen. Uten disse mineraler i tilstrekkelig mengde du bokstavelig talt ikke kunne bevege en muskel. Elektrolytter er viktig å ikke bare metabolisme, men funksjon av kroppen.

Natrium butikker kan være tap på en rekke måter, inkludert jogging, kjemoterapi, sykdom, leversykdommer og lidelser.

Hvordan forebygge og behandle Hyponatremi

Halt det eller helbrede det

•  Forhindre hyponatremi ved å drikke ikke mer enn to liter vann i en tjuefire timers periode.

Unngå å spise noen matvarer som forårsaker fordøyelses opprørt, hodepine eller muskelkramper. Dette er tegn på matintoleranse. Å spise disse matvarene hindrer gjenoppbyggingen av elektrolytter. Spis et sunt og balansert kosthold med frukt, grønnsaker, hele korn, nøtter og naturlige oljer.

Trening er både en forebyggende og behandlingsmetode for gjenopprettelse av elektrolytter. Når du trener, stoffskiftet brenner mat og vitaminer mer effektivt, som hjelpemidler i gjenoppbyggingen elektrolytter.

Ta en multivitamin som fremmer healing og som ikke har noen sukker, allergener, fargestoffer eller sukker erstatter.

Gå til legen din dersom du mistenker at elektrobutikker er oppbrukt. Tegn er treghet, ben / fot kramper, hjertebank, svimmelhet, svimmelhet og muskelkramper. Når dine lab-rapporter er tilbake og det er bestemt at du har hyponatremi, først da kan det bli behandlet.

Unn hyponatremi ved å begrense vanninntaket. Mange tilfeller av hyponatremi er forårsaket av overdrevent inntak av vann, som vasker natrium og andre elektrolytter fra kroppen. Når natrium går tapt, må den gjeninnføres langsomt tilbake i kroppen eller hevelse av hjernen og påfølgende død kan forekomme.

gjeninnføre elektrolytter langsomt tilbake i kroppen ved bruk av en elektrolytt supplement. Legen kan gi en intravenøs natrium / elektrolytt drypp dersom symptomene er alvorlige.

Se en ernæringsfysiolog og / eller naturlege for optimal wellness. En naturlege forenkler healing og fremmer velvære helhetlig, går utover bare symptomer. Den naturpath kan være en lege med et sertifikat eller en trent utøver.

Hint

  • Rådfør deg med legen din for å forstå dine lab-rapporter.
  • Ikke selv-diagnostisere hyponatremi.