Digidexo.com

Hvilken type mat forårsake høye nivåer av protein?

Protein er viktig for de som ønsker å sikre at deres muskler er i toppform. Protein er nødvendig for muskelvekst og muskel reparasjon. Protein er også viktig for sunt hår, negler og hud. Det er imidlertid mulig å ha mer protein enn det er nødvendig; USDA daglig anbefaling er 50 gram protein. Hvis du får for mye protein, kan det være lurt å fjerne noen høy-protein matvarer fra ditt daglige kosthold.

Red Meat

Rødt kjøtt er kjent for å være en utmerket kilde til protein. Faktisk, 100 gram roastbiff har 28 gram protein og 100 gram hamburger kjøtt har ca 20 gram protein, i henhold til vekttap for alle. De som liker biff kan også oppleve at dette er kilden til deres høye protein. En tre-unse servering har 23 gram protein.

Fjærkre

Fjørfe har alltid vært en god kilde til protein også. En 100-grams porsjon stekt kylling har 25 gram protein. En kylling etappe (totalt 101 g) er 18 gram protein. En liten, tre-unse servering av andebryst har ni gram protein. Tyrkia alene har seks gram per en unse av kjøtt.

Mlik

Alle meieriprodukter er høy i protein på grunn av deres basis av melk. En halvliter melk har 19 gram protein. En kopp melk (eller sjokolademelk) har åtte gram protein, mens den samme porsjon av fettfattig melk har det samme. Dette er 16 prosent av det daglige verdi av protein.

Cheese

Cheddarost er en kilde for protein. For mye ost kan lett føre til et høyt nivå av protein. En liten, 3 1/2-unse servering av cheddar cheese har 25 gram protein, i henhold til vekttap for alle. Ett stykke sveitserost har åtte gram protein, mens en kopp cottage cheese har 28 gram protein. Denne servering av cottage cheese er 56 prosent av det daglige anbefalte mengden protein. En kopp mozzarella ost har enda mer protein, med 36 gram per porsjon.

Soy

Ethvert produkt som kommer fra soyabønner er høy i protein. Et slikt produkt er ofte brukt som en erstatning for kjøtt. De som har en diett høy i soyamelk eller tofu kan ha for mye protein. En 200-ml servering av soyamelk kan ha seks gram protein, mens en 100-gram servering av tofu kan ha åtte gram protein.