Digidexo.com

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Kronisk alvorlig tørre øyne oppstå på grunn av en reduksjon i tåreproduksjon. Riv er en kombinasjon av vann, proteiner, antistoffer, slim og olje. Årsakene kan skyldes biologiske eller miljømessige forhold, som for eksempel bruk av kontaktlinser, Lasik operasjoner, allergier, mangel på østrogen, hormonbehandling, øyeinfeksjoner og p-piller. Symptomer inkluderer trevlet slim, lysfølsomhet, rive, tåkesyn, og brenning. Den Schirmer rive test (lege tiltak rive dråper) er en test som brukes til å diagnostisere tilstanden. Det finnes ingen kur, men lettelse som for eksempel medisiner, salver og kirurgi kan bidra til å lindre symptomene.

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Ikke-kirurgisk behandling

•  Bruk reseptfrie salver og øyedråper, for å lindre symptomene. Salven er best brukt på netter, for å hindre at øynene tørker ut under søvn.

Bruk resept øyedråper for kronisk tørre øyne. Det er anbefalt av leger, fordi det gjør at øynene til å produsere sine egne tårer.

Bruk lokale steroider, eller medisiner foreskrevet av lege. Disse er vanligvis anbefales basert på alvorligheten av tilstanden.

Prøv å redusere luft blåser inn i øynene, som for eksempel hårføner, bil varmeovner, vifter osv bruke briller hvis det er vind, for eksempel sjal rundt stil, for å redusere vinden komme inn i øynene. Også, bære briller ved svømming.

Øke fuktighet til inneluften ved hjelp av en luftfukter, eller bruke briller spesielt designet med en fuktkammer plassert rundt øyet, for å øke luftfuktigheten. Disse kan være slitt dag og natt.

Ikke irritere øynene ved å gni dem.

Bruk øyedråper før irritasjoner heller enn etter, og unngå aktiviteter som kan gjøre problemet verre.

Blink mer regelmessig å spre tårene jevnt. Ta jevnlige fem minutters pauser per time, mens visuelle intense oppgaver blir utført. Hvil øynene regelmessig, ved å lukke øyelokkene i flere sekunder på en jevnlig basis.

Unngå røyk i miljøet, fordi det gjør tørre øyne verre.

Hint

  • Rådfør deg med din lege, optiker / øyelege for å finne den beste behandling for å forfølge. Kirurgi anbefales i visse tilfeller, og utført på en poliklinisk basis. Disse prosedyrene er midlertidige punktal Okklusjon (en midlertidig oppløselig plugg plassert i tåre renne av nedre øyelokk, og et Permanent punktal Okklusjon (silikon plugger inn, for å holde tårene rundt øynene).
  • Kronisk alvorlig tørre øyne, dersom ubehandlet, kan føre til betennelser i øynene, en infeksjon, og arrdannelse på overflaten av hornhinnen. Unngå øyedråper med konserveringsmidler og methylcellulose.