Digidexo.com

Teknikker for å miste fett

Teknikker for å miste fett


Del av å leve et sunt liv er å kontrollere vekten din. Hvis du er overvektig, å miste vekt ved å eliminere fett er viktig for å få sunt og holde seg frisk. Dette, derimot, er vanligvis mye lettere sagt enn gjort. Mens slippe fett og holde den av kan være utfordrende, kan flere teknikker hjelpe deg å nå dine fett-tap mål.

Riktig Ernæring

Riktig ernæring er helt avgjørende for fett tap. Uten riktig ernæring, trenger mosjon og andre teknikker ikke føre til bærekraftig vekttap. Å spise rett omfatter forbruker et utvalg av sunn mat og væsker som grønnsaker, frukt, hele korn, magre proteiner, og masse vann. Å utvikle gode ernæringsmessige vaner, er det også viktig å vite hvor mange kalorier du forbrenner på en dag slik at du kan finne ut hvor mye mat du trenger å vedlikeholde, tape, eller opp i vekt. Dette kan bestemmes, grovt, ved hjelp av et on-line BMR kalkulator.

Kardiovaskulær trening

Kardiovaskulær trening, eller "cardio", er nødvendig for fettforbrenning. Cardio kan gjøres på flere måter og tilpasses nesten alle fitness eller ferdighetsnivå. Turgåing, løping, svømming, sykling, spille sport, og selv hagearbeid er former for kondisjonstrening. Velg en cardio trening som er trygt for deg; hvis du ikke kjører, vil ikke starte med en maraton. Finn også en eller to du liker. Ved å følge disse to reglene, er det mer sannsynlig å unngå skader og holde fast med den valgte aktiviteten.

Vektløfting

Du trenger ikke å benkpress en liten bil å være vellykket på vektløfting. Ved å starte små, gir du kroppen din en sjanse til å utvikle styrke uten å skade deg selv. Vektløfting er bra for fettforbrenning, siden muskel utvikles gjennom vektløfting forbrenner mer kalorier enn fett. Så, jo mer muskler du har, jo flere kalorier - og jo mer fett - kroppen din forbrenner.

De-stress

Stress er knyttet til vektøkning, noe som vanligvis betyr fett-gain, så ved å begrense stress, du begrenser også sjansene for å få vekt. Ved å eliminere noen av stress i livet ditt, øker du sjansen for å miste den og holde den av. Stress kan også påvirke måten du spiser, som blir en utfordring for god ernæring. Bekjempe stress gjennom meditasjon, yoga, puste rutiner, bildebehandling et rolig sted, og fjerne noen eller alle av årsakene til stress i livet ditt. Andre måter å begrense stresset inkluderer å lage en plan eller sjekkliste over ting å gjøre, og prioritering av oppgaver og mål.