Digidexo.com

Skritt å slanke seg

Skritt å slanke seg


Mer enn en tredjedel av den amerikanske befolkningen lider av fedme. Forårsaker diabetes og hjertesykdommer, kan den ekstra "lo" rundt midriff bli brent av med en næringsrik diett og regelmessig mosjon. Det tar ikke krasje dietter eller mirakel narkotika å bo tynn. Ved å huske noen få skritt, kan du passe tilbake i de stramme jeans og begynne et nytt og sunnere livsstil.

Spis et sunt kosthold

Ifølge Mayo Clinic, har dietten en større effekt på vekttap enn gjør øvelsen. Med andre ord, er det lettere å spise færre kalorier enn å prøve å forbrenne mer kalorier med trening. Spis magre proteiner i kalkun, fisk og kylling, og unngå fettrike matvarer som godteri, ost og smør. Få nok karbohydrater, men bare fra hele korn og grønnsaker, ikke pasta eller stivelse. Unngå alkohol og drikke åtte glass vann om dagen. Start morgenen ut til høyre med en sunn frokost.

Trening

Diet kan være i stand til å slanke midjen, men mosjon holder det slank. Enten du gå, jogge, sykle eller klatre trappa, en time med moderat aktivitet kan forbrenne opptil 500 kalorier - 25 prosent av en 2000-kalori-en-dagers diett. The American Heart Association anbefaler 30 minutter med moderat intensitet trening fem dager i uken, eller 25 minutter med høy intensitet trening tre dager i uken. Hjerte-sunn, fettforbrennende øvelser inkluderer svømming, løping, hoppe tau og spille idrett. Styrketrening, eller bygge muskler, bidrar også til å redusere vekten ved å øke stoffskiftet. Løfte vekter et par ganger hver uke kan øke stoffskiftet med 15 prosent, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Sett realistiske mål

Å ha oppnåelige mål er en viktig del av trimming ned midjen din. Å miste en eneste kilo kroppsfett, må du forbrenne 3500 kalorier. Alle brenner kalorier på ulike priser, men National Institutes of Health anbefaler å miste mer enn 2 pounds en uke. Det ideelle målet vil være å miste 10 prosent av kroppsvekten din over en periode på seks måneder. Å miste vekt beviser sakte mer gunstig fordi det bidrar til å etablere en ny, sunn livsstil.

Få hjelp

Staying motivert kan vise seg å være en vanskelig oppgave. Å ha en venn eller familiemedlem til å gå ned i vekt med du vil bidra til å lette byrden av en streng diett og konstant trening. Et vekttap kompis kan også tjene til å forsterke din samvittighet, holde unna isen når du får svak. Når alt annet svikter, kan du alltid søke profesjonell hjelp. En kostholdsekspert og personlig trener vil følge nøye med utviklingen din og hjelpe deg å nå dine vekttap mål.