Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt å bli gravid

Hvordan å miste vekt raskt å bli gravid


Hvis du ønsker å bli gravid, og du er i dag overvektig, opprettholde din nåværende livsstil setter deg i fare for komplikasjoner som svangerskapsdiabetes under graviditeten. Kvinner som er overvektige før de blir gravide er også mer sannsynlig å levere sin baby ved keisersnitt. Hvis du planlegger å bli gravid, er nå på tide å starte et vekttap plan. Legene hevder at en sunn vekt før unnfangelsen faktisk øker sjansene dine for å bli gravid, særlig hvis du har hatt problemer med å bli gravid i det siste. Gjøre noen endringer i livsstil før du blir gravid som vil vare gjennom svangerskapet, og forhåpentligvis resten av livet ditt.

Hvordan å miste vekt raskt å bli gravid

•  Ta kontakt med legen din. Be ham om å gjøre en fullstendig fysisk og informere ham om ditt ønske om å bli gravid. Han kan beskrive en diett og mosjon plan i henhold til hvor mye vekt er sunt for deg å miste. Han kan også informere deg om hvor lenge du bør vente etter at du kaste overskytende pounds før det er trygt å prøve å bli gravid.

Start spise riktig. Fyll din diett med plante-baserte matvarer, inkludert nøtter, bønner og helkorn, samt frukt og grønnsaker. Konsumere magert kjøtt og fett-fri meieriprodukter.

Endre antall måltider du spiser. Spis en matbit eller mindre måltider seks ganger om dagen, eller hver to til tre timer. Unngå tre store måltider om dagen. Hyppigere, lettere måltider vil bidra til å stabilisere blodsukkeret og dempe dine krav. Magen har alltid mat i den, slik at du aldri føler at du trenger å spise. Ta sunne snacks med deg når du går ut.

Øvelse hver dag. Bruke minst 30 minutter å brenne noen overflødige kalorier du kan ha konsumert. Hvis du har en betydelig mengde vekt å tape, trene en time til en og en halv time hver dag. Velg aktiviteter som svømming eller turgåing at du kan fortsette når du blir gravid, så du kan fortsette din rutine gjennom hele svangerskapet.

Begynn å trene musklene dine. Mens det er viktig å trene alle muskelgrupper, fokusere på områder som må bli sterkere for å tåle vekten av barnet ditt som svangerskapet skrider frem. Ben, rygg og magemusklene er de tre viktigste områdene du trenger å bruke.

Registrer deg for en yoga klasse. Yoga bidrar til å lette stress og slappe av mens du styrker musklene samtidig. Det er også lett å gå fra en vanlig yoga klassen i en prenatal en for å fokusere på deler av kroppen som skal brukes under fødsel. Yoga kan også bidra til å lindre stress og bekymringer som følger med graviditet, fødsel og forløsning. Bli kjent med yoga før du blir gravid så overgangen er uanstrengt inn i en prenatal klasse.