Digidexo.com

Hvordan bruke Larrea for herpes behandling

Hvordan bruke Larrea for herpes behandling


Larrea tridentata er en av de eldste plantene. Pima-indianerne i sørvest kalte det mor til alle planter på grunn av sin utholdenhet og helbredende egenskaper. Dens antiviral, soppdrepende og antibakterielle forbindelser har gjort det et folk rette for sykdommer som forkjølelsessår, virusvorter og herpes. Ifølge Reallywell.com, noen av de virale tilstander hjulpet av Larreas er helvetesild, herpes simplex, herpes zoster, vannkopper, HPV og Epstein-Barr-syndrom.

Hvordan bruke Larrea for herpes behandling

Bruk Larrea som en lotion eller spray på huden din. For milde utbrudd av herpes, bruke fuktighetskrem eller spray på det berørte området en gang om dagen. For mer alvorlige utbrudd, anvendelse to ganger daglig eller etter behov for å lindre symptomer. I tilfelle du lider av en kronisk eller degenerative tilstand, bruke rikelig hver 2 til 3 timer og dekk med et gasbind for å hjelpe trenge inn og hindre overføring til andre overflater.

Bruk Larrea som en colonic. Forbered en te med anlegget og destillert vann, legg i en klyster bag og bruke som et klyster for sine avgiftende egenskaper.

Bruk Larrea som te. Forbered litt te med cayenne pepper, sitron og ingefær rot. Drikke det første i morgen for å avgifte systemet.

Bruk Larrea som et bad. Hell litt av te i badekaret eller legge legge litt til en dusjsåpe å få Larrea hud fordeler.

Bruk Larrea i en badstue. Bruk en sterk Larrea te i en svette fjellstua, i et dampbad eller i dusjen for å utvise giftstoffer.

Bruk Larrea som en essensiell olje. Bland med massasje olje og hell noen dråper i en diffuser, inhalator eller fordamper.

Bruk Larrea gjennom munnen. For mild herpes utbrudd, ta en 100 mg kapsel en dag eller to 50 mg kapsler to ganger daglig. For alvorlig herpes, doble mengden til to 100 mg en dag eller to 50 mg kapsler to ganger daglig. For kronisk herpes, ta totalt 400 mg om dagen.