Digidexo.com

Hvordan forhindre ubehag i Spinning Class

Hvordan forhindre ubehag i Spinning Class


Spinning tilbyr en morsom, effektiv trening for folk i alle aldre og fysisk velvære. Hvis du er ny på spinning eller enda en langvarig rytter, kan det hende du føler deg ukomfortabel på et tidspunkt under en klasse. Enten den lille sykkel sete forårsaker ubehag eller skuld føle sår etter klasse, det er ting du kan gjøre for å forhindre ubehag i Spinning klasse.

Hvordan forhindre ubehag i Spinning Class

1 slitesykkelshorts. Denne shortsen inneholde padding gjennom hele setet området. Dette går fra baksiden av den korte og fortsetter til den fremre, fullstendig utfylling de områdene som er i kontakt med sykkelsetet. Cycle shorts virkelig gjøre en drastisk forskjell i forhold til setekomfort, vokter mot indre lår chaffing og ubehag.

Få en gel sykkel setetrekk. Hvis du har syklus shorts, har du sannsynligvis ikke trenger en setetrekk i tillegg, men det er et must hvis du ikke har sykkelshorts. Dette vil gi litt ekstra demping og gjør setet litt mer behagelig.

Ta kontakt med en Spinning instruktør om sykkelen satt opp. Din sykkel sete bør justeres til riktig høyde for å tillate en full leg extension uten å låse ut knærne. Setet bør også være nær nok til styret slik at du ikke strekker frem til å nå dem, men også langt nok tilbake for å holde kneet i en 90 graders vinkel på den fremre delen av hjerneslag. Din instruktør kan hjelpe deg med riktig posisjonering.

Juster styret til en komfortabel høyde. Styret høyde er et spørsmål om preferanser mer enn noe så hold det på et behagelig nivå. Hvis du har noen tidligere utgaver, heve styret til et høyere nivå.

Invester i et par sykkel sko. Siden du klippet inn pedalene, vil du få en mer effektiv pedaltråkk, jobber jevnt på den nedadgående og oppadgående deler av den. Når du rir i løping eller crosstrainer sko, jobber du først og fremst på den nedadgående delen av pedalen slag. Dette kan føre til smerter på ballene dine føtter og gir en mindre effektiv trening.

Hold motstand på sykkelen gjennom hele klassen. Hvis du ri uten motstand, kan du være ute av kontroll og sette kroppen din i fare for skade. Unngå overflødig hoppende på leddene ved å legge passende motstand. Dette vil også øke antall kalorier du forbrenner i en klasse.

Opprettholde riktig ridning form gjennom klassen. Hold skuldrene ned og overkroppen avslappet. Minn deg selv å slippe noen spenning du akkumuleres i dine skuldre, rygg, nakke, ansikt og kjeve. Holde ryggraden lang og unngå hunching over styret.

Tenk iført et par sykkelhansker for å unngå blemmer eller hard hud på hendene. Den ekstra polstring av hanskene kan gi ekstra komfort for hendene.

Drikk rikelig med vann hele samt før og etter klasse. Hvis du er dehydrert, vil du ikke være komfortabel og kan også føle seg syk.

Hint

  • Ta kontakt med en profesjonell på en syklus butikken om gode valg i sykkel sko og shorts. Han vil være i stand til å gi deg råd om riktig passform for begge.
  • Ta hensyn til kroppen din. Hvis du er i smerte på noe tidspunkt under en spinningtime, stoppe ridning. Hvis du har skadet deg selv, om du ikke ønsker å forverre den ved å fortsette turen.