Digidexo.com

Hvordan håndtere vanskelige atferd hos barn

Foreldre og lærere forstå omsorg og veiledning for å hjelpe barna bli produktive autonome individer. Noen ganger barn ha en adferd som kan være vanskelig å håndtere. Ifølge en 2002 lyd-konferansen, "Managing Vanskelig Behavior i små barn," 40 prosent av alvorlig aggresjon blant barn begynner vanligvis før fylte åtte. Det er viktig å lære den kompetansen som trengs for å hjelpe et barn hvis oppførsel har spunnet ut av kontroll.

Bruksanvisning

Administrere Behavior

Adresse atferden umiddelbart. Ikke gå i den fellen å tenke en viss oppførsel er søt eller veslevoksen. Hvis atferd ikke blir håndtert tidlig, kan barnet vise upassende oppførsel som en akseptabel måte å håndtere konflikter. Når irettesettelse barnet, snakke i en rolig, fast stemme. Dette kan være vanskelig som forelder eller lærer når du er sint. Men når du arbeider med problematferd hos barn, er det best å modellere atferden du forventer å se i barnet.

Identifiser den underliggende årsaken til upassende oppførsel. Vanskelig oppførsel fra barn kan skyldes en rekke faktorer som temperament, familie stress og psykiske problemer. Et barns temperament er arvelig og en del av hennes personlighet. Lær å ta opp spørsmål om temperament ved å hjelpe henne til å respektere grensene til andre, og ved hjelp av selvbeherskelse.

Familie stress fra ekteskapelige problemer, penger problemer og skilsmisse kan forverre dårlig oppførsel hos barn. For foreldre, prøv familievern og lokale foreldregrupper for å bidra til å håndtere interne familieproblemer. Noen ganger kan barnet være stille vanskelig atferd på grunn av psykiske helseproblemer eller utviklingsmessige forsinkelser. Terapi og medisinering ledelse er rettsmidler for dem diagnostisert med psykiske lidelser. Lærere som identifiserer problematferd bør opprettholde en åpen kommunikasjon med foreldrene. Læreren og foreldre må være et team i å håndtere vanskelig atferd.

Lærere og foreldre kan også arbeide sammen for å løse vanskelige atferd knyttet til utviklingsmessige forsinkelser. Foreldre kan be om et møte med barnets lærer å diskutere spesielle tjenester tilgjengelig ved skolen gjennom spesialundervisning tjenester. Noen ganger barn utviser upassende atferd på grunn av lærevansker. Hvis et barn er å ha problemer med å holde seg på skolen, kan det vanskelig atferd være en maske for det.

Sett klare, konsekvente regler, enten du er forelder eller lærer. Gi korte, direkte regler for henne å følge. Lire av for mange retninger på en gang kan frustrere barnet og vil vanligvis gjøre henne handle enda verre, spesielt hvis barnet er yngre enn åtte år gammel. I frustrasjon, kan foreldre gi til klynking eller griner bare for å få litt fred fra situasjonen. Forplikter barnet ditt med en leke eller godteri kan fungere midlertidig, men sjelden fungerer på lang sikt. Akkurat som den amerikanske grunnloven har Bill of Rights, prøv et ordspill og lag dine egne ti reglene i huset. Plassere reglene på en plakat og henge den på rommet sitt. Gjøre den om til en kreativ aktivitet ved å engasjere barnet i dekorere plakaten.

Lærere kan sette opp et fortrinn "stjernesystem" der barnet tjener stjerner som legger opp til poeng ved slutten av uken. Poengene kan brukes til å kjøpe godbiter eller stasjonære elementer med "play" penger. For eksempel kan fem poeng kjøpe en kul blyant og 10 poeng en candy bar. Være så kreativ som du ønsker.

Belønning god og respektfull oppførsel ved å peke på positiv atferd som det skjer. For eksempel si: "Jeg liker måten du er rengjøring rommet ditt," eller "Takk for deling med din klassekamerat. Jeg liker det. "Disse er enkle teknikker som ikke koster noe, men de bidrar til å forsterke hensiktsmessig, positiv atferd og belønningen er psykologisk. Det hjelper barnet føles som en aktiv deltaker i å håndtere sin egen oppførsel.