Digidexo.com

Slik starter retten pålagt Anger styring klasser i Georgia

Slik starter retten pålagt Anger styring klasser i Georgia


Sinne er en naturlig følelse at hver person opplever fra tid til annen. Imidlertid kan igjen uovervåkede, sinne føre til negative konsekvenser som irrasjonell oppførsel og til og med vold. Hvis du blir belastet med et sinne relaterte lovbrudd, kan en dommer kreve at du tar sinne-lederkurs. Anger-forvaltning innebærer å anerkjenne kilder til frustrasjon / sinne og bruk av mestringsstrategier for å håndtere dem. Georgia, i tillegg til steder over hele USA, har sinne-ledelse klinikker som kan deltok i samsvar med rettskjennelser.

Bruksanvisning

•  Be om en henvisning fra din fastlege eller fra dommeren som beordret deg til å melde deg på sinne-ledelse. Henvisninger er nyttige fordi de vil lede deg til kurs som passer best til dine spesielle behov. De vil også sørge for kurset du melde deg på møter dommerens krav.

Finn sinne-ledelse klinikker i ditt område. Atlanta Anger Management i Georgia gir retten pålagt sinne-lederkurs. Online kurs er også tilgjengelig, hvis det tillates av din dommer, på CourtOrderedClasses.com.

Kontakt anlegget der du foretrekker å ta sinne-management klasser. Klasser kan være ferdig i så lite som en dag, men krever vanligvis en avtale for å delta. Ta kurs på alvor når de har begynt, som en klinikk kan nekte deg gjennomføring av kurset.

Tips og advarsler

  • Deltar på en støttegruppe kan hjelpe til å takle sinne selv etter sinne-management kurs er gjennomført.
  • Ignorerer noen dommere ordre om å melde deg på en sinne-management klasse kan ha negative konsekvenser, herunder fengsel. Mange sinne-ledelse klasser krever en avgift for å delta.