Digidexo.com

Hvordan du kan overvinne et platå på Atkins Diet

Treffer et vekttap platå mens på Atkins dietten kan være svært frustrerende, spesielt hvis du har jobbet veldig hardt og har oppnådd stor vekttap som en dag synes bare å stoppe. Men det er flere grunner til vekttap kan bli stanset, og flere måter å sparke starte vekttap motoren igjen.

Bruksanvisning

Overvinne en Plateau på Atkins

•  Se etter skjulte kilder til karbohydrater.

Over tid kan du begynne å tenke på at du vet dietten i-og-ut og ikke lenger trenger å holde styr på karbohydrater fordi du er kjent med hva matvarer inneholder dem. Men hvis du treffer et platå, prøv å gå tilbake til det grunnleggende og forske på maten du spiser før du spiser dem.

Selvfølgelig, trenger du egentlig ikke trenger å gjøre dette med kjøtt eller egg eller mest hele matvarer, men visste du at selv små mengder grillsaus, ketchup eller salatdressinger kan inneholde nok karbohydrater for å kaste av din kosttilskudd innsats? Kanskje du har slått den helt av salat dressing du brukte til å kjøpe, eller begynte å spise litt sukker-gratis godteri. Disse produktene kan ha mer karbohydrater enn du tror, ​​så sjekk etikettene og skrive ned alt du spiser i noen dager for å se om du var forbruk skjulte karbohydrater.

Ikke hopp over måltider eller snacks.

En del av grunnen til at Atkins fungerer så bra er fordi det holder blodsukkeret lavt og konsekvent gjennom hele dagen. Hvis du sulter deg selv, selv om du ikke skjønner det, kan kroppen din bytte fra fett-brenning modus til fett-lagring modus. Kroppen din har en innebygd mekanisme som gjør det for å spare energi og forbrenne mindre kalorier hvis den tror det er sultne. Å provosere stoffskiftet, prøv å snike i noen ekstra carb-vennlig snacks hele dagen for å sørge for at fettforbrenningen maskin er godt drevet og ikke stoppet.

Sjekk din kaffe, te og brus inntak.

Selv drikke søtet med kunstig, kalori og carb-free søtstoffer kan forårsake økning i insulin produksjon og avverge fortsetter vekttap. Koffein i disse produktene kan også påvirke blodsukkeret. Hvis du drikker mye av disse produktene, kan du prøve å eliminere eller redusere dem til å bryte din platå.

Sjekk din saltinntaket.

Du kan beholde vann hvis du er inntak av for mye natrium. Overflødig vann kan føre til overflødig kroppsvekt og vekttap boder. Hvis du tror du kan være forbruker for mye natrium, prøver å se hvor mange high-natrium matvarer som buljong, sauser, dressinger, sauser og ost du spiser. Prøv å holde natrium inntaket til under 2400mg per dag, ifølge Mayo Clinic.

Finn ut om du er overspising.

Selv om Atkins ikke nødvendig telling av kalorier for folk flest, er det noen personer som er eller blir motstandsdyktig mot vekttap. For disse personene kan telle kalorier hjelpe dem å bryte sine platåer. For de fleste mennesker, avhengig av fysisk aktivitet, 1500-2000 kalorier per dag er tilstrekkelig.