Digidexo.com

Hvordan å utløse Kroppens naturlige glad narkotika (endorfiner)

Hvordan å utløse Kroppens naturlige glad narkotika (endorfiner)


Forbløffende gaver fra gudene, endorfiner som finnes i hjernen, er kroppens naturlige smertestillende og humør enhancer. Stress og smerte er triggere for endorfiner. Ville det ikke være flott om du kunne være i en euforisk stemning hele tiden uten bruk av illegale rusmidler? Du er på hell er det måter å lokke fram kroppens eget naturlige glad narkotika, og du trenger ikke å bekymre deg for at det er ulovlig.

Bruksanvisning

Fanger strålene: Naturlig sollys utløser flere endorfiner. Selv bare tanken på en solrik dag øker humøret i motsetning til en tanke av en trist og regnfull dag.

Ta en sjokoladebit for å be dine endorfiner. Sjokolade fungerer som et rusmiddel når det spises det utløser frigjøring av endorfiner. Når du føler deg stresset, vil bare spise en sjokoladebit gir deg en god følelse. Bare en liten brikke er nok. Nå trenger du ikke å bekymre deg for å få vekt og kan bli lykkeligere også.

Spis krydret mat som chili peppers. Spicier maten jo flere endorfiner kroppen din vil frigi.

Trening er en flott måte å aktivere glad stoffet. Har du noen gang lagt merke til hvordan løpere synes å være avhengige av å kjøre? Årsaken til denne høye er mengden av endorfiner som frigjøres når du trener. Du ikke bare føler deg bra du vil se bra ut også.

Meditasjon er en effektiv måte å utløse endorfiner. Folk har rapportert følelse av lykke gjennom praktisering av meditasjon.

Tips og advarsler

  • Sex er en annen innflytelsesrik trigger av endorfiner.
  • Ha en god latter for å frigjøre mer endorfiner
  • Roller Coaster rides er populær på grunn av endorfiner det utløser når du rir.
  • Hvis du er bekymret for eksponering for solen bruke en UV-beskyttende.