Digidexo.com

Hvordan virker en sovepille arbeid?

Mangler fra Dreamland

Den følelsesmessige berg-og-dalbane som heter livet kan føre folk til å ha søvnløse netter fra tid til annen. Angst har en tendens til å stjele våre søvn når vi kan være nervøs for en ny jobb eller regningene hoper seg opp. Noen ganger våre døgnrytme bare endre eller bli forvirret.
Ifølge National Sleep Foundation, i et ett-års tidsperiode, vil én av fire amerikanere ta en sovepille. Under normale omstendigheter, løser dette problemet, i det minste midlertidig.

Fremme sunn søvn

Over-the-counter sovepiller inneholder antihistamin, som er den samme medisinen som finnes i allergimedisin. Histamin lanserer en nevrotransmitter til å produsere awakeness. Antihistamin gjør det motsatte for å produsere søvnighet. Antihistamin inneholder difenhydramin hydroklorid eller doxylamine suksinat og begge ingrediensene sender et signal til hjernen for å trykke ned sentralnervesystemet, noe som vil føre til en person til å bli søvnig. Denne typen søvn-hjelp er greit å bruke for en og annen søvnløs natt. Imidlertid, for mer alvorlige tilfeller, en reseptbelagte medikamenter kan være nødvendig.

Medisinen i sove piller foreskrevet av en lege kalles "beroligende hynotics", og de fungerer mye som melatonin (et hormon som regulerer våre døgnrytme). Disse medikamentene kveldsdestinasjon påvirke sentralnervesystemet å få brukeren til å sovne, men legemiddel som brukes i beroligende hynotics arbeid i forbindelse med den naturlige hjernen kjemiske Gaba. Gaba er et signalstoff som kommuniserer visse signaler. Når det samhandler med medisin funnet i sedative hypnotika, det reduserer elektrisk aktivitet i de områdene av hjernen som styrer søvn. Denne reduksjonen fører brukeren til å sovne.

Denne medisinen bør brukes for ikke mer enn en eller to uker, fordi de kan være vanedannende.

Selv om en sovepille fører brukeren til å gå i dvale, kan medisinen hindre personen fra å komme inn i en dyp søvn, fordi det fører til at hjernebølger for å få fart. En sovende hjelpemiddel kan øke mengden av søvn en person får uten å forbedre kvaliteten på søvnen. Så hvis søvnløshet fortsetter, er det trolig best å søke flere råd fra legen din for å avdekke den virkelige årsaken til søvnmangel. Fordi på slutten av dagen, vil man kvalitet over kvantitet.

Mulige bivirkninger

Sovende pillen kan føre til bivirkninger.
Over-the-counter sove hjelpemidler kan føre til:
• tørre øyne og hals
• tåkesyn og svimmelhet
• grogginess neste dag

Reseptbelagte sovepiller kan ha mer alvorlige bivirkninger:
• søvnighet på dagtid
• hodepine
• svimmelhet
• amnesi (du kan våkne opp midt på natten og ikke husker å gjøre det)

I 2007, FDA informert physicans at produsentene av reseptbelagte sovepiller for å inkludere disse bivirkningene på etikettene, og foreslo at de bruker sterke ord. Men alle som bruker sovepiller bør ha en medisinsk undersøkelse først for å sikre at det ikke er noe alvorlig medisinsk tilstand stede. Brukere bør unngå å bruke alkohol når du tar sovetabletter.