Digidexo.com

Hva Over-the-Counter medisin kan brukes til Ringorm?

Ringorm er en soppinfeksjon av hud. Det er vanlig hos barn og tenåringer som spiller kontaktsport. Tegn på infeksjon er en sirkulær utslett med skjellaktig utseende. Behandling er aktuelle, inkludert kremer og sjampoer.

Ketokonazol

Ketokonazol er tilgjengelig i ditt lokale apotek uten resept som en sjampo og en krem ​​under merkenavnet Nizoral. Pass på å bruke nok til å dekke det berørte området.

Mikonazol

Mikonazol er tilgjengelig som merkevare Micatin i krem ​​eller spray form. En liten mengde enten skjemaet skal brukes til det berørte området to ganger per dag.

Klotrimazol

Klotrimazol er et annet anti-soppbehandling som kan brukes for ringorm. Den er tilgjengelig som merkene Mycelex og Lotrimin. Påfør en liten mengde to ganger om dagen for to til fire uker.

Selsun Blå

Selsun Blue er et medisinsk sjampo som kan brukes til å behandle ringorm på hodebunnen. Hodebunnen må vaskes med det daglig i minst to uker.

Medisinsk hjelp

Se legen din dersom ringorm ikke reagerer på hjemme behandling. Du trenger kanskje en resept styrke anti-sopp middel eller en annen aktuell medisinering.