Digidexo.com

Øvelser for Osteoprosis

Osteoporose svekker bein og gjør dem mer utsatt for brudd. Omtrent halvparten av alle kvinner og en fjerdedel av menn over 50 år vil bryte et bein som følge av osteoporose, ifølge National Institutes of Health. Trening, men kan bidra til å behandle og forebygge osteoporose.

Standing Tall

Ifølge Mayo Clinic, trene for å behandle og forebygge osteoporose kan være så enkelt som å opprettholde riktig holdning. For å øve, stå rett mot en vegg, med ryggen rett mot veggen spare til en liten plass bak den lille på ryggen og hælene 2 til 3 inches bort fra veggen. Vær bevisst på å videreføre dette god holdning mens du går og mens du sitter ned.

Vektbærende øvelser

Ifølge Ladies Home Journal, vektbærende øvelser representerer en fin måte å behandle og forebygge osteoporose. En av de beste eksemplene på en vektbærende trening er å gå med små vekter i hendene eller rundt anklene. Videre kan gå ute i solskinn redusere sjansene for å få osteoporose, ifølge Betty og Si Kamen, forfatterne av "Osteoporose". Dette er fordi solen har vitamin D og vitamin D er nødvendig for å absorbere kalsium, som styrker skjelettet. Ladies Home Journal anbefaler utfører vektbærende øvelser 3 dager i uken i 25 til 30 minutter. Kjenn dine begrensninger. Start forsiktig (med lav vekt), og jobbe deg opp til å unngå skader.

Fleksibilitet

Fleksibilitet kan hjelpe behandle og forebygge osteoporose. Et bredt spekter av bevegelse hjelper opprettholde balanse, forebygge muskelskader og bedre holdning. The Mayo Clinic anbefaler å strekke (for eksempel løfte armene rett over hodet ditt) på slutten av hver treningsøkt. Mange yoga øvelser hjelpe med fleksibilitet, men du bør konsultere legen din før du tar på en slik aktivitet.

Chin Tuck

Ifølge Mayo Clinic, er en hake tuck trening en fin måte å strekke halsen og øve riktig holdning for hodet og skuldrene. For å gjøre denne øvelsen, sitte i en stol og stirrer rett fram. Trekk haken mot halsen uten å bøye hodet fremover (dvs. holde øynene ser rett frem). Samtidig skyver hendene ned på lårene for å holde ryggen rett. Hold denne posisjonen i noen sekunder og gjenta øvelsen fem ganger.

Sittende Knee Extension

For å styrke lårmusklene, sitte i en stol med rett rygg og føttene på gulvet. Sakte rette ut det ene benet samtidig som den andre foten fremdeles på gulvet. Hold denne posisjonen i noen sekunder, og deretter bytte til det andre benet. Som alltid begynner sakte og gradvis bygge deg opp til å holde ønsket posisjon for lengre perioder av gangen.