Digidexo.com

Botemidler for forsove

Forsove kan være en plagsom tilstand. Det kan ikke bare få deg i trøbbel på jobb og skole, men det kan også skape kaos på søvnmønster. De fleste voksne trenger sju til ni timer søvn hver natt, men noen kan ikke være i stand til å fungere uten 10 eller mer, noe som kan bety å våkne opp sent eller sove halve dagen. Botemidler for forsove kan hjelpe deg å få en god natts søvn, slik at du kan stige fra seng med den første lyden av alarmen.

Utvikle en Sleep Schedule

Utvikle en sove rutine er viktig å kurere forsove. Avhengig av hvilken tid du trenger for å komme opp om morgenen for skole eller arbeid, gå til sengs minst åtte til åtte 1/2 timer før. Dette vil gi deg tid til å bli avgjort i en komfortabel posisjon og sover mens du fortsatt får nok hvile til å fungere neste dag. Holder seg til denne planen, og ikke tillate deg selv å sove i - selv i helgene.

Trening

Trene er sunt for kroppen din på flere måter. For resten, kan det hjelpe dekk deg ut slik at du vil sove godt hver natt. Unngå å trene to til tre timer før sengetid, noe som kan gi deg energi og gjør deg i stand til å slappe av og gå i dvale. En ettermiddagen rutine for en-til to-timers trening er vanligvis den mest effektive.

Slapp av før sengetid

Lag en rutine som gjør at du kan slappe av før sengetid. Dette kan innebære å ta et varmt boblebad eller strekke ut på sofaen med en bok. Forbruker varm melk en time før sengetid kan også hjelpe deg med å slappe av slik at du vil være i stand til å sove når den tid kommer.

Unngå Napping

Naps, særlig de som er tatt sent på dagen, kan forstyrre nattesøvnen planen. Uansett hvor sliten du er, er det viktig å holde seg våken for å unngå å ikke kunne sove ordentlig om natten. Hvis du føler deg sliten daglig, kan det være lurt å øke mengden av søvn du får hver natt av en time. Dette vil være mye mer effektivt enn å sove på dagtid.