Digidexo.com

Om Syndol Tabletter bivirkninger

Syndol er en reseptbelagte medisiner som vanligvis brukes i Storbritannia for lindring av smerte og reduksjon av feber. Til tross for dets effektivitet, er Syndol ikke for alle som det presenterer risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Selv om mange av de bivirkninger forårsaket av Syndol er ikke alvorlig i naturen, bør du diskutere dem med legen din hvis de bekymrer deg eller forstyrre dagliglivet.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Syndol inkluderer døsighet, svimmelhet, forstoppelse, kvalme, oppkast, svetting, rød hud, tåkesyn, tørr munn, hodepine og dårlig matlyst.

Risiko

Noen pasienter opplever hjertebank, fall i blodtrykk og reduksjon i hjertefrekvensen. Sjelden, resulterer bruk av Syndol i en alvorlig tilstand som kalles respirasjonsdepresjon som forstyrrer hjernens kontroll over pusten, forårsaker kortpustethet.

Advarsler

Dersom du tar for mye Syndol eller bruke stoffet for ofte, kan du føre til irreversible skader på lever eller nyrer. Levereffekter fra Syndol er mest vanlig hos mennesker som jevnlig misbruker alkohol.

Betraktninger

Siden det har potensial til å forårsake svimmelhet og tretthet, bør du ikke bruke et motorkjøretøy eller tunge maskiner før du vet hvordan Syndol vil påvirke deg. Det er mulig å utvikle en fysisk avhengighet av Syndol i noen tilfeller.