Digidexo.com

Lavt blodsukker hos barn

Å ha et barn med lavt blodsukkerproblemer kan være en tøff ting å forholde seg til som forelder. Det tar årvåkenhet og en stadig klar øye for symptomer for å hjelpe barnet gjennom en frustrerende og demoraliserende tilstand. Lære å behandle barnets tilstand, og passerer denne kunnskapen til barnet, slik at de kan håndtere det i voksen alder, er enhver god forelder ansvar.

Hypoglykemi

Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, er et vanlig problem for barn som har type en diabetes. Hypoglykemi oppstår når blodglukosenivået i blodet synker under det som er normalt for et barns vekt og alder.

Årsaker

Blodsukkeret vanligvis slippe etter et måltid, særlig etter måltider rike på karbohydrater. Karbohydratene i disse måltider gå inn i blodbanen, hvor insulin, et hormon som naturlig forekommende i kroppen, bidrar bruke glukose som en kilde til energi. Når blodsukkeret i kroppen falle, glukagon, et annet hormon, forteller leveren å bryte ned glykogen til å produsere mer glukose, slik at kroppen ikke blir svak.

Hvem er i faresonen

Når diabetes behandles med insulin, som det er med type en diabetes, kroppen blir forvirret. Insulin kan hemme blodsukkeret i kroppen fra å vende tilbake til en normal tilstand, forårsaker lavt blodsukker. Hypoglykemi vanligvis ikke forekommer hos barn under 10 naturlig, men når legemidlene brukes til å behandle diabetes, kan det bli en realitet.

Symptomer

Symptomer på lavt blodsukker hos barnet ditt er varierte, og kan være ganske skremmende når de først oppstår. De første varselsignaler virke ganske vanlig; barnet vil klage på at de føler seg sulten, eller har hodepine. Barnet vil trolig bli svært irritabel også. Hvis disse symptomene er ukontrollert, videre, mer alvorlige symptomer, kan være ganske skummelt. Barnet kan begynne å få litt ustø på beina. Barnet kan bli nervøs og uforutsigbar. Huden kan bli kaldt, eller klam å ta på, noen ganger tar på seg en grå farge. Barnet kan klage over tåkesyn, mangel på energi eller svakhet, og et bankende hjerte.

Barnet vil sannsynligvis utvikle sitt eget sett av symptomer, sannsynligvis å kombinere en eller to, eller de tidligere nevnte komplikasjoner. Disse symptomene kan være ganske skremmende for et utrent forelder, men å vite hvordan man skal forholde seg til hypoglykemi hos barnet ditt vil roe deg i disse ekstreme situasjoner.

Lavt blodsukker Reading

Før du gjør noe annet, hvis verktøyene er tilgjengelige, kontrollere barnets blodsukker. En leser lavere enn 4 mmol / l eller 72 mg / dl, hos barn rundt fra en alder av 9 inn i tenårene, eller under 6 mmol / l eller 110 mg / dl hos barn yngre enn 9, sammen med lavt blodsukker symptomer, bekrefter hypoglykemi.

Raising Blood Sugar

Å øke barnets blodsukker, gi henne noe med en quick release, eller enkle, sukker. Melk, usøtet juice og brus er en god måte å øke blodsukkeret. Du skal bare gi barnet mellom 10 og 15 gram karbohydrater for å lindre hypoglykemi. Noe mer, og du kan risikere skyter blodsukkeret igjen.

Venter

Det vil ta en kort stund for sukker for å tre i kraft, så slapp av. Ikke la barnet ditt til å spise noe, selv om han kan føle seg sulten. Når 10 til 15 minutter har gått, teste barnets blodsukkeret igjen. Hvis blodsukkeret ikke har reist, mate barnet ytterligere 10-15 gram karbohydrater.