Digidexo.com

Oncology Massage Training

Oncology Massage Training


For massasje terapeut som ønsker å tilby massasje til mennesker med kreft, gir onkologi massasje trening kunnskap til å arbeide sikkert med alle problemene rundt kreft og kreftbehandling.

Fordeler

Selv masserer mennesker med kreft en gang var tenkt å fremme spredning av sykdommen, ikke riktig brukt massasjeterapi ikke forårsake kreft å spre seg, ifølge Society for Oncology Massage. Foreningen påpeker at massasje kan redusere smerter, tretthet, kvalme, depresjon og angst.

Formål

Hensikten med onkologi massasje opplæringen er å gi en massasjeterapeut arbeider informasjon om sykdommen kreft, effekter av kreft på kroppen og effekten av kreftbehandling på en person.

Trening

Onkologi massasje trening kan eller ikke kan inngå i en massasje skolens samlede opplæringsprogram. Mange videreutdanning kilder er tilgjengelige for å lære massasje terapeuter til å jobbe med mennesker med kreft.

Betraktninger

Forstå kontraindikasjoner for massasje for kreft er viktig fordi noen typer massasje eller massasje teknikker er ikke egnet for noen av forholdene rundt kreft.

Professional Society

The Society for Oncology Massasje dannet i 2007 som både et faglig fellesskap for massører og tilby informasjon om massasje og kreft til forbrukerne.