Digidexo.com

Vicks Vapor luftfukterknapp Instruksjoner

Vicks luftfuktere og vaporizers brukes til å fukte tørr hals, nese og munn. En luftfukter blåser kald tåke i luften, noe som gir en frisk og behagelig følelse. Den kule tåke som mål å lindre symptomer på forkjølelse og influensa. For best mulig resultat, er det viktig å lese instruksjonene før du bruker Vicks luftfukter. Videre kjent med ting du bør unngå mens du bruker en luftfukter.

Sikkerhet

Siden Vicks damp luftfukter later fuktighet i luften, ikke la et lukket rom uten tilsyn så fuktigheten kan la sitt preg på møbler og vegger. Ifølge Vicks.com, alltid plassere luftfukteren på et fast og jevnt underlag. Bruk aldri luftfukteren uten vann eller uten unpluging det når tanken er tom.

Hold ledningen borte fra oppvarmede steder eller steder hvor du kan tråkke på den. Sjekk alltid ledningen for skader før bruk. Hvis du finner noen skade, må du ikke bruke den før du reparere den.

Bruk

Du er pålagt å fylle luftfukteren med vann mens du holder strømbryteren av. Når tanken er full, plugge ledningen inn i stikkontakten. Du kan stille inn intensiteten av tåken i henhold til størrelsen på rommet og dine behov. Mist ikke vises umiddelbart; heller det tar et par minutter på vannet for å nå reservoaret. Ifølge Vicks.com, typisk det tar opptil 15 minutter for å få filtermateriale å bli mettet.

Ikke rett dyse av tåken mot møbler eller vegger. Faktisk, hvis du finner kondens på vinduer eller vegger, anser det som en ledetråd for å redusere intensiteten innstilling av tåken. Hvis tåken ikke starter å produsere, sjekk om vannsensor av reservoaret er forbundet med vannet i tanken. Hvis den ikke er koblet til, betyr det at vann-nivået ikke er høyt nok til å nå vannføler.

Vicks Damp

Vicks luftfukter vanligvis kommer med duftende pad varmeovner som øker din komfort ved hjelp av beroligende Vicks mentoldampene. Putene vare i 6 til 8 timer; kan du enkelt erstatte dem, og ved å fjerne vanntanken.