Digidexo.com

Hvordan finne naturlige måter å bleke tennene

Hvordan finne naturlige måter å bleke tennene


Du kan finne naturlige måter å bleke tennene dine, eller hindre dem fra å bli misfarget i første omgang. Riktig kosthold og tannpleie kan holde tennene ser sitt beste.

Bruksanvisning

En ting du bør unngå - Slutte å drikke kaffe og te. Kaffe og te og produkter laget med kaffe og te naturlig flekker på tennene. Hvis du unngå dette matvarer, kan du stoppe det meste av misfarging som skjer hver måned.

natron - Puss tennene med natron og vann. Baking soda er ikke tøffe. Det er en mild rengjøringsmiddel. Du kan holde tennene hvite ved å børste dem med natron hver dag.

Regelmessige besøk - Se en tannlege på en jevnlig basis. Én gang hvert halvår er vanligvis tilstrekkelig. Hvis du har tenner som har en tendens til å bygge opp plakk raskt, kan det være lurt å øke dine besøk til en gang hver fjerde måned. Har tennene profesjonelt rengjort.

pensel og dun - Puss tennene minst to ganger per dag og bruk tanntråd en gang om dagen. Dette vil holde plakk fra å bygge opp på tennene og holde tennene ser hvitere. Alt som blir værende på tennene har potensial til å misfarges dem. Holde tennene fri for rusk å holde dem hvite naturlig.