Digidexo.com

Best Protein Foods for muskeloppbygging

En høy-protein diett er en viktig del av å bygge muskler. Mengden protein du trenger på en daglig basis varierer avhengig av kaloriinntaket og den treningsmengden du vanligvis utfører. Siden øvelsen slites ned protein i musklene, jo mer du trener, jo mer protein du bør spise. Sørg for å sjekke med legen din for å se nøyaktig hvor mye protein er riktig for deg. Hvis du er en utholdenhetsutøver eller ønsker å bygge muskler, forbedre diett med disse matvarene.

Kylling og Tyrkia

En oz. av kylling eller kalkun bryst inneholder ca. 9 g protein. Både kylling og kalkun vanligvis inneholder mer protein og mindre mettet fett enn rødt kjøtt, gjør fjærkre et mye sunnere valg.

Fisk

På ca 6 g protein per gram, fisk er en frisk kilde til protein. Fisk er også høy i hjerte-sunne omega-3 fettsyrer. Ulempen er at fisk er også høy i kvikksølv. På grunn av dette, anbefaler American Heart Association spise fisk minst to ganger, men ikke mer enn tre til fire ganger per uke.

Egg

Ett stort egg inneholder omtrent 6 g protein. Dessverre, egg er også høy i mettet fett. Hvis du spiser dem hver dag, prøve å gjøre uten ost, rødt kjøtt og andre kilder til mettet fett.

Nøtter

Siden de er høy i protein og bra fett, nøtter er en utmerket snack. Mandler og peanøtter rangerer høyest på 8 g og 9 g henholdsvis per 1/4 kopp. Peanøttsmør er også høy i protein. Dessverre, det pleier å være lastet med usunne konserveringsmidler, så prøv en helt naturlig variasjon.

Cottage Cheese

Cottage cheese inneholder ca 7 g protein i en 1/4-cup servering. Det nøyaktige beløpet varierer avhengig av merke, så pass på å sjekke etiketten. For å sikre at du ikke spiser for mye mettet fett, kjøpe en rekke laget av skummet eller lettmelk.

Chocolate Milk

Sjokolademelk er raskt erstatte Gatorade og andre sportsdrikker som ny post-workout utvinning drikke. Ifølge en online artikkel av Fitness Magazine, inneholder sjokolademelk alle elementene kroppen din trenger for å komme seg etter en hard treningsøkt. The protein og karbohydrater forynge muskler. Det høye vanninnholdet hindrer dehydrering. Sjokolademelk inneholder også natrium og sukker - akkurat nok til å erstatte det du har brent, men ikke en overdreven overbelastning som de fleste andre sportsdrikker.

Bønner

Alle bønner er gode kilder til protein, men soyabønner er den beste. En halv kopp kokte soyabønner inneholder ca 14 g protein.