Digidexo.com

Natural Products å senke blodsukkeret

Lavt blodsukker eller lavt blodsukker, er kjent som hypoglykemi. Glukose er en svært viktig energikilde for kroppen, og det kommer naturlig fra maten vi spiser. Karbohydrater er den viktigste matkilde å produsere riktig mengde blodsukker. Symptomene på lavt blodsukker inkluderer sult, skjelving, svetting, svimmelhet, svakhet og angst. Det er naturlige produkter en person kan ta for å kontrollere blodsukkernivået.

American Ginseng

American ginseng er svært populære og brukes mye i kinesisk medisin. Denne urten kan være svært nyttig i å senke blodsukkernivået i type 2 diabetes pasienter. For best resultat, ta 3-9 g av amerikansk ginseng opp til 2 timer før du spiser.

Blåbær

Blåbær kan selvsagt senke blodsukkeret. Den inneholder kraftige antioksidanter som kan bidra til å fremme sirkulasjonen i øynene. Når blodsukkeret er lavt, kan du ha problemer med synet. Denne urten er tradisjonelt brukt i Europa og har vært en naturlig kur for mange år. Det kan også bidra til å behandle diaré.

Blond Psyllium

Blond psyllium kan bidra til å senke blodsukkernivået naturlig hos pasienter med type 1 eller type 2 diabetes. Den maksimale effekten som skjer når de blandes og spist med matvarer. Det kan også hjelpe i behandlingen av LDL ("dårlig") kolesterol.

Djevelens Claw

Denne urten har fått navnet sitt på grunn av sin store frukter som likner en klolignende hånd. Det er en innfødt urt av Sør- og Sentral-Afrika. Denne urten helbredende verdi ligger i dens kjøttfulle røtter, og det er best i skiver eller hakkede mens frisk. Denne urten kan redusere blodsukkernivået, og har en ekstra effekt når det kombineres med tradisjonelle diabetes medisiner.

Eleuthro

Eleuthro, også kjent som Siberian Ginseng, er en naturlig busk som vokser 3-10 meter høy. Roten inneholder ulike komponenter som kalles eleutherosides og polysakkarider, som ikke bare kan bidra til lavere blodsukkernivået, men også kan øke immunforsvaret. Sibirsk ginseng er ansett å være en adaptiv noe som kan lindre stress og returnerer legemet til sin normale balanse.

Stevia

Stevia har vært brukt i mange år som et naturlig søtningsmiddel og smaksforsterker. Det er en ikke-kalori urt og er innfødt til Paraguay. Det kan bidra til å redusere blodsukkernivået ved type 2 diabetes pasienter.