Digidexo.com

Naturlige måter å hjelpe muskelsmerter

Naturlige måter å hjelpe muskelsmerter


Muskler kan verke for en rekke årsaker. Enten fra en intens treningsøkt eller fra tungt fysisk arbeid, er en rekke naturlige metoder for å lindre muskelsmerter og smerter kjent og har vært brukt i mange år.

Hete

Bruke varme til trøtte, ømme muskler er en utmerket måte å løsne og slappe av spente og ømme muskler. Soaking våte håndklær i varmt vann og plassere dem på ømme områder kan bidra til å løse opp spenninger. I mange tilfeller kan noe så enkelt som bløtlegging i et varmt bad lindre smerter i muskler. Hvis man er tilgjengelig, badstue og dampbad, etterfulgt av en kald dusj går også en lang vei å hjelpe ømme muskler. I mange tilfeller sitter i et boblebad kan begge bruke varme til de såre muskler og hjelpe massere ømme områder.

Massasje

En annen god måte å lindre verkende muskler er gjennom massasje. Det finnes en rekke svært gode massasjeteknikker, alt fra varm olje massasje som har en tendens til å jobbe såre muskler dypere til en tradisjonell thaimassasje, som bruker en mer skånsom strekking av muskler. Det er mange moderne massasjeteknikker som også kan hjelpe, for eksempel massasje ved hjelp av varme steiner.

Stretching

Hvis verken varme eller massasje er tilgjengelig, kan du prøve enkel stretching. Stretching sår, verkende muskler kan ofte gi midlertidig lindring. Gjentatte ganger strekke musklene vil også bidra med generell fysisk helse.

Mekanisk Massasje

En rekke mekaniske massasje enheter kan også bidra til å avlaste muskelsmerter. Disse kan variere fra massasjestoler for håndholdte vibratorer. Noen enheter kombinere varme med enten massasje eller vibrasjon for meget effektiv lindring av slitne og såre muskler.

Urtete

Visse urtete er kjent for å avlaste slitne, verkende muskler. Te som inneholder kjerringrokk eller willow bark er ofte veldig bra, som er de som inneholder kanel, cayenne, eller wild yam.